Петър Гюзелев изгубил син на 3 годинки!

Петър Гюзелев

  Две жени оплакаха отишлия си неотдавна „щурец“ Петър Гюзелев. Музикантът имал прекрасен брак с втората си съпруга Ефи и поддържал прекрасни отношения и с първата – Ева.

Малцина знаят, че Ева е сред легендарните манекенки през 70-те години у нас – най-хубавият модел на тогавашния Център за нови стоки и мода, известен като ЦНСМ. Когато се запознават със соло китариста на култовата група „Щурците“, той е млад и зелен, а тя е още ученичка. Въпреки това двамата изкарват заедно 20 години, но броени дни от тях под един покрив.

Пеци изнася 250 концерта годишно и през това време отсъства от София. Тя пък е една от най-известните красавици на подиума и също прави турнета у нас и в чужбина. Виждат се много рядко и лека-полека се отчуждават. Начинът на живот е причина за раздялата им.

Пеци Гюзелев със съпругата си Ефросина

Междувременно Пеци и Ева изживяват страшна трагедия с първото си дете – Михаил. Момченцето умира на 3-годишна възраст. Когато се случва нещастието, Пеци е на поредното си турне, в четири следобед на детето му прилошава. Ева вика лекарка, тя идва и казва, че му няма нищо, дава му аспирин. След няколко часа детето е мъртво.

През това време Пеци е в Ловеч. Ева му се обажда и казва: „Малкият почина“. Цялата група зарязва изявата и се връща в столицата. След два дни погребват детето. Оказва се, че получило разрив, от който починало.

Всъщност лекарите въобще не разбрали какво точно се е случило. Това съсипва родителите. Седем-осем години по-късно Ева и Пеци нямат дете, докато не се ражда Мартин. Днес той живее в Испания и има 2 деца.

В средата на 90-те години на миналия век духовната криза, в която изпада обществото, кара Пеци Гюзелев да търси нов „опорен лост“. Съвместният му живот с Ева върви към залез. Двамата са отчуждени един от друг и крачат по различни пътища. Не са разведени официално. В периода на отчаяние и самота музикантът среща „жената на мечтите си“ – младата Ефросина.

Тя е медицинска сестра в клиниката на проф. Александър Чирков и запалена евангелистка от Петдесятната църква в София. От първия си брак има две деца – син, дъщеря и двама внуци.

През 1996-а тя става съпруга №2 на Пеци Гюзелев. Искрата на любовта пламва на предизборен митинг. Ефросина и екипът на проф. Чирков го придружават по градовете, където е кандидат за народен представител. Разменят си телефони и координати.

Ефи е човек реалист и не ревнува от миналия живот на мъжа си. Заедно с Ева са зодия Овен. Пеци и втората му съпруга даже навивали бившата да си намери мъж и да живее според християнските ценности. Когато Ева срещнала Румен, одобрили избраника и я посъветвали непременно да го вземе. Отишли и на сватбата.

„Беше красива, много красива булка“, признава Ефросина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *