Нелина пристана на дърт милионер!

Нелина

  Нелина живее на семейни начала с един от най-богатите българи, който неотдавна прехвърли 60-те години, научихме сензационно от нейни колежки.

Те не разкриват името на богаташа, но казват, че владее един от най-големите строителни холдинги в България, а активите му се оценяват на над 450 милиона лева. Човекът развивал успешен бизнес и в Русия и Румъния и дори притежавал собствена яхта и самолет. Броят на фирмите и заводите, които контролира, е над 25!

Певицата се запознала с богаташа случайно, след като била поканена да пее на коледно парти на една от фирмите му. Тогава между тях пламнали искри, които прераснали в пожар от чувства. От няколко месеца милионерът, който е разведен, избрал да заживее на семейни начала с изпълнителката на „Бял мерцедес ме преследва в живота“.

Напук на роднини и деца, той предпочел да е щастлив с фолкпевицата. която също хлътнала по него. Работата била толкова сериозна, че нищо чудно в скоро време двамата дори да се оженят. Сега, през лятото, влюбената двойка заминава на околосветско пътешествие с кораб.

Нелина години наред бе сама. Певицата имаше мимолетна афера след раздялата си с Коко Динев, но така и не разкри с кого. От връзката си тя има и син – Кристиян.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Нелина пристана на дърт милионер!"

  1. SS   11.05.2013 at 23:54

    Що се излага.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *