На 47 г. почина Дим Дуков!

На 47  години почина Дим Дуков след тежка борба за живота си. Вчера състоянието на бившия водещ рязко се влошило, тъй като бъбреците му отказали. А няколко часа по- късно и останалите органи спрели да функционират.

От един месец Дим Дуков беше на изкуствено дишане, след серия от операции на корема. Здравословните проблеми на бившия монах започват в началото на януари, когато влиза в болница за операция. След като се възстановява, Дуков е изписан и се прибира у дома.

Две седмици по- късно обаче, Дим отново е в болница. Оказва се, че има сплитане на червата. На операционната маса обаче, лекарите установяват, че има и сраствания, а пациентът страда от рядка болест на тънките черва. Интервенцията е изключително сложна. Хирурзите изрязват 30% от тънките черва на Дим.

Възстановяването не минава гладко. Раната започва да отделя секрети и се налага повторна операция. Така започва серия от изтощителни интервенции, но състоянието на Дуков не се подобрява. Лекарите го включват на изкуствено дишане и един месец се борят за живота му.

Здравословният проблем на Дим Дуков започва през 1999 г., когато при злополука се спуква далака му. Животът му виси на косъм, но въпреки това оцелява. Няколко години по- късно, Дуков отново започва да се чувства зле. Рязко отслабва, не може да се храни нормално и постоянно изпитва тежест в корема. Тогава постъпва в болница. Оказва, че има херния. Опериран е и до началото на януари т.г. се намира в добро състояние, когато отново постъпва за операция на корема.

Дим Дуков беше една от най- ексцентричните личности в родния елит. От коафьор в Сидни до 1989 г., когато се завръща в България, Дим бързо се влива в редиците на столичния хай – лайф. В средата на 90- те обаче решава да се посвети на православната църква, а през 1999 г. става послушник в Рилския манастир. Заради грозна интрига обаче, игуменът го гони от обителта.

Дим отново се отдава на светския живот и отваря няколко малки хотела в София. През 2006 г. влиза в първото ВИП издание на „Биг брадър”. Запомнящото му се участие потиква продуцентите да го поканят като водещ на коментарното студио на шоуто „Голямата уста”. После се изявява като водещ и в други предавания. От 2009 г. Дим започна да се занимава и с политика.

Дим Дуков пред Мартин Карбовски. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *