На Ивет Лалова не й върви в любовта

Ивет Лалова

  За нея казват, че е неустоима. На олимпийските игри в Лондон познавачите я определиха като атлетката с най-съвършеното тяло. Тя е Ивет Лалова – силна, обичана, побеждаваща и същевременно… страдаща. Една от най-популярните ни спортистки постоянно е във водовъртежа на любовта и някак си винаги голямата любов изведнъж изчезва от нея.

Със скоростта на световен рекордьор в спринта. А след любовта обикновено остава тъгата. Изглежда така й е писано на Ивет – да обича и да страда, защото обича. Кои са изпепеляващите любови на атлетката?

Когато имаше връзка с модела Ники Илиев, всички смятаха, че това е идеалната звездна двойка. Захаросаният красавец обаче

Ивет със Сомоне Колио

не се оказа най-точното момче за Ивет. Нещо повече, преди време той си позволи да злослови за бившата си партньорка, след като вече се бяха разделили. Изключително драматична и същевременно любопитна ситуация се разигра на снимачната площадка на сериала „Забранена любов“. Там моделът актьор Ники Илиев се сблъсква с друго бивше гадже на спортистката – Еди Казасян.

Племенникът на незабравимия диригент маестро Вили Казасян защитава честта на Ивет, докато Ники Илиев иронизира момичето публично и на висок глас, че едно от най-хубавите неща, които могат да се случат на един мъж е Ивет.

И ако болката от връзките на спринтьорката с Ники и Еди е в миналото, сега тя не изглежда особено щастлива с голямата си италианска любов Симоне Колио.

Със старата си любов Ники Илиев

Спринтьорът от Ботуша и Ивет живеят заедно от година и половина, но изглеждат уморени и изтощени от съжителството си. За това безспорно помагат и слуховете на жълтите издания, според които българката е хванала своя приятел в изневяра. 33-годишният национал на адзурите се впуснал в авантюра със своя 22-годишна съотборничка. Таблоидите твърдят, че Ивет се върнала от България неочаквано рано за Симоне и заварила в общото им жилище разпръснати тоалетните принадлежности на конкурентката Лаура. Картината била покъртителна, защото навсякъде из стаите имало дрехи на италианката.

Ивет светкавично се изнесла на хотел и спряла да вдига телефоните си. Дори треньорът на двамата спринтьори Роберто Бономи не успял да потуши пожара. След няколко дни обаче Лалова се върнала при Симоне, с когото са сгодени. За това голяма роля изиграла сестра й Ани, твърдят жълтите вестници.

Еди Казасян

Колко истинска е кризата в отношенията между Ивет и Симоне, ще покаже бъдещето. Факт е обаче, че двамата се настаниха отделно един от друг в олимпийското село в Лондон. Италианецът дори затвори временно блога си в интернет. Симоне Колио е атлет с ограничени възможности, но е чаровник, който умее да омайва красивите си колежки. Именно от неговия чар пада покосена и Ивет.

Нашето момиче заяви в откровено интервю няколко месеца преди олимпиадата: „Като всяка жена и аз мисля за дете. Това обаче ще стане след игрите в Лондон“. Според хора от кръга на звездната двойка Симоне едва ли ще е много навит българката именно сега да му роди дете, вместо да продължи да бяга и да изкарва добри пари от състезанията и от реклами.

За българката сегашният й приятел е евентуален италиански паспорт, който би й осигурил по-голямо спокойствие и по-добри дни. За Симоне Лалова е нещо между касичка и банкомат, който ще пуска пари, докато е в световния елит. После всичко отива в историята. Така че и двамата изглеждат готови на компромис. А дали Ивет ще забременее, е въпрос, от чийто отговор ще научим и кой ще доминира в бъдещото семейство Колио.

Досега италианецът го играе по-тарикатски. Той успя да раздели Лалова от бившия й треньор Константин Миланов, с когото Ивет влезе в големия спорт. Сега българката работи само със специалисти от Апенините, които с нищо не превъзхождат Миланов. Такава е обаче волята на Симоне.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *