Наталия Симеонова и Гала не се обичат

Наталия Симеонова и Гала

  Кармична връзка има водещите Наталия Симеонова и Гала, констатират в антуража им. Животът ги е срещал неведнъж през годините, устройвал им е едни и същи изненади. Безброй са и приликите в професионалното им развитие. Нима всичко това е чиста случайност? Нима не е намеса свише?

Странно е, че двете не са приятелки, макар общото помежду им да е толкова много. Да, Гала и Наталия се уважават, но отношенията им са някак хладни.

Наталия и Гала имат идентично детство. И двете са родени през февруари с разлика от три години и три дни. Водещата на „Предай нататък“ е поела първа глътка въздух на 10 февруари 1970 г., а колежката й от „На кафе“ – на 13 февруари 1967 г. И двете са от Плевен. Израстват и в един квартал – „Сторгозия“. Там е живял и батко им Слави Трифонов.

Наталия, която е по-малката, и Гала, учат в едно училище. Възпитаничка на COУ „Стоян Заимов“ е и певицата Люси Дяковска.

И Наталия, и Гала били отличнички. Проявявали еднакъв интерес към литературата, а водещата от Нова тв се интересувала по-специално от поезията. Като ученички двете не били приятелки, но се помнят.

Срещали са се по коридорите но така и не са се сближили, не са станали дружки и до днес.

„Харесвам я като жена, като професионалист. Уважавам я“, казвала е хладно Наталия за колежката си, чието истинско име е Галя. Водещата на предаването „На кафе“ говори за конкурентката си по същия начин.

„Обожавам Плевен. За съжаление вече си ходя само два-три пъти в годината“, споделя със съжаление днес Наталия Симеонова. Също като нея и колежката й рядко се връща в родния си град. Ангажиментите и отговорностите не й позволяват да мръдне от София. Тя съвсем разрежда посещенията си в Плевен, когато майка й се премества в столицата. Възрастната жена продава провинциалния си дом след смъртта на бащата на Гала.

Съдбата за кратко разделя Наталия и Гала, когато завършват гимназия. Бъдещата водеща на предаването „На кафе“ напуска Плевен, за да учи педагогика и детска психология във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Наталия пък заминава за София, за да кандидатства актьорско майсторство във ВИТИЗ. Мечтата й е да стане актриса. А когато попарват надеждите й на последния изпит в Театралната академия, го удря на рев. „Всъщност не ме скъсаха, а ме отложиха. Енчо Халачев много ме харесал, но щял да има клас следващата година, да съм се явяла със същите материали“, спомня си водещата на хитовото Би Ти Ви предаване „Предай нататък“.

Порязана на входа на училището за актьори, тя се отказва от ново кандидатстване и променя мечтите си. Решава да стане журналистка. Явява се на конкурс за водещи в телевизията и започва и да учи усилено за изпитите в CУ. Там я приемат от раз. А през 1988 г. попада и в БНТ.

„Бях на 18, когато спечелих конкурса за „Формула 5″, на който се явиха над 500 кандидати. Хачо Бояджиев избра няколко свежи глави, както ни наричаше, за да ни учи на телевизия“, споделяла е Наталия. И днес, след толкова години, тя често си спомня момента, в който за пръв път се е докоснала до магията на тв камерите и е усетила призванието си. Умилява се и когато говори за Хачо. „Щастлива съм, че именно той е човекът, от когото съм попила първите уроци. Накара ни да разберем, че това е професия, в която трябва да си изключително дисциплиниран, много всеотдаен и отговорен към работата на всеки един колега. И досега съм много вманиачена на тема екип“ казвала е Би Ти Ви звездата.

Гала също като нея приема колегите си в „На кафе“ като семейство и го е изтъквала неведнъж. Преди да създаде този екип обаче блондинката бе част от друг – на „Супершоу „Невада“. Там тя бе едно от момичетата на късмета на Къци. Това бе телевизионният дебют на Гала през далечната 1993 година.

В миналото водещата е била за кратко и манекенка. Съумяла и да реализира отчасти мечтата на своята съгражданка и съученичка Наталия Симеонова – учила цели два семестъра режисура в школа към ВИТИЗ.

Свързващо звено между двете водещи е и продуцентът Магърдич Халваджиян.

 

Магърдич Халваджиян е свързващото звено между двете водещи

През 2002 г. той започва да прави с Наталия „Море от любов“. Пак арменецът стои и зад предаването на Гала „Имаш поща“. Навремето той бе и неин издател – финансираше списанието й „На кафе“.

И в личния живот на Гала и Наталия има много общо. Първата изживява на младини бурна любов с бизнесмена Константин Будев. От него е дъщеря й Мари, която е на възрастта на Виктория – щерката на Наталия Симеонова и вече бившия й мъж, но настоящ продуцент Денис Ризов.

Гала също преживява трудна раздяла с бащата на детето си, но има и още нещо, което свързва двете в любовен план – откраднали сапрузите си от други жени. Когато водещата на „На кафе“ се влюбила в Константин Будев, той бил женен. Заради Наталия пък Денис Ризов зарязал рокаджийката Милена.

След развода си Гала намери любовта в лицето на младока Стефан. С бившия си мъж обаче не поддържа добри отношения за разлика от Наталия. Симеонова, която макар и да не живее с музиканта от „Ахат“, си остава приятелка с него. Затова и се е съгласила той да й бъде продуцент на „Предай нататък“.

В работата си и двете плевенчанки са дисциплинирани и всеотдайни. Влагат не само усилия, но и любов. Именно това е и тайната на успеха им. „Не можеш да се изхабиш, когато имаш любов и любопитство към това, което правиш“, сподели в скорошно интервю Гала.

И тя като Наталия не ползва аутокю при разговорите с гостите в предаването. Предпочита да „говори със сърцето си“, както обича да казва и колежката й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *