Милен Цветков в отпуск по “бащинство”

Милен Цветков

  Милен Цветков обмисля временно да се оттегли от ежедневните си служебни задължения, се разбра от достоверни източници. Колкото и странно да звучи, топ журналистът на Нова е съвсем близо до решението да излезе в отпуск по майчинство.

В последно време водещият буквално се е превърнал и в майка за 1 5-месечния си син Боян. Единствената дейност, в която Милен няма как да отмени половинката си Ивета, е кърменето. Жена му пък от своя страна е повече от доволна, че се е нагърбил с непривични за един мъж ангажименти. Тя отказва да извежда бебето на разходка, тъй като не желае хората да я виждат дебела. Ивета още не е свалила и грам от натрупаните по време на бременността килограми. Това е и причината тя да не публикува нито една снимка с наследника си, както направи вече няколко пъти самият Милен Цветков.

Милен Цветков

Приближени до журналиста издават, че освен за разходките на пеленачето, той полага и всякакви други грижи за него – къпане, пране, сменяне на памперси, дундуркане, приспиване и т. н. Когато е на работа обаче, едва смогва да свърши всичко и затова възнамерява да излезе в отпуск за няколко месеца. Надеждата му е, че в този период Ивета ще отслабне и ще поеме поне разходките на малкия.

Напоследък Милен почти всекидневно може да бъде видян да тика количката със сина си и това го превръща в една от атракциите в квартала, в който живее. Той използва чисто ново бебешко возило, тъй като предишното му бе откраднато с джипа му. Старата количка седеше в багажника на автомобила, който бе отмъкнат и вероятно разкостен на части в нелегална автоморга.

За новото приспособление водещият се е изръсил минимум хилядарка. Сегашната количка на Боян е по последна мода и има куп екстри.

Колкото до джипа му, Милен вече няма надежда, че ченгетата ще го открият. Той вече се е примирил с мисълта, че ще му се наложи да събира пари за нов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *