Любовния живот на новинарката Виктория Петрова – пълна катастрофа

Виктория Петрова

  Най-красивото лице на Би Ти Ви Виктория Петрова съвсем изчезна от полезрението на зрителите през последните месеци. Хубавата варненка се изявява единствено в кратката следобедна емисия в 17 ч. и от време на време като редови репортер, отразяващ събития за централните новини.

Екранното заточение от праймтайма никак не е по вкуса дори на самата водеща, която открай време има амбиции да бъде голяма звезда. Неслучайно Виктория постъпва на работа с протекциите на шефовете в Би Ти Ви. Зеленооката красавица очаква бързо да се издигне по стълбицата на успеха и да заеме престижна новинарска позиция в централните емисии.

Макар, че на няколко пъти се налага да замества Ани Салич в тях, говорителката обаче така и не постига мечтата си и днес се препитава единствено като обикновен репортер в редиците на частната медия.

 

Виктория Петрова и Добромир Иванов

Освен с ослепителната си хубост варненката обича да изпъква с още един коз пред колегите си. Тя твърди, че е завършила цели две висши образования – философия и журналистика, а в момента следва трето – право, във Великотърновския университет.

Да, ама не. Докато останалите служители в нюзрума на телевизията благоговеят пред интелекта на колежката си и дори се шегуват, че колекционира дипломи, се оказва, че хвалбите на госпожица Петрова са бая по-украсени. Вярно е, че когато идва от морската в истинската столица, тя е приета философия в Алма Матер. Година по-късно решава да се прехвърли журналистика. Това обаче не значи, че Вики е завършила двете специалности.

Виктория Петрова и Петър Бакърджиев

Още докато учи, тя започва да се изявява като репортер в частния канал „Европа“ и зарязва лекциите в името на кариерата. Затова, когато постъпва в Би Ти Ви, решава да се вземе в ръце и да се напъне поне за една истинска диплома, записвайки престижната специалност „Право“ във Великотърновския университет.

Образованието не е единственият препъникамък за красивата водеща. Личният живот на Вики също е пълна катастрофа. Навярно зрителите още помнят бляскавата сватба, която варненката вдигна с оператора Добромир Иванов през 2008 г. Историята на двамата влюбени приличаше на розова приказка, която обаче не свърши с хепиенд. Преди да мине и година от венчавката, двойката се раздели с гръм и трясък. Слуховете след развода бяха разностранни, но въпреки твърденията, че Добри първи е кръшнал от семейния живот, почти всички служители в Би Ти Ви са на мнение, че палавата Вики е разбила сърцето на скромния оператор с гола глава.

Любовният списък на звездата от новините изобилства от още пикантни истории. Малко след като анулира брака си, Вики се впусна в леглото на друг свой колега от частната медия. Красавицата забърса спортния водещ Петър Бакърджиев, наричан Бъки в нюзрума на телевизията.

Журналистът толкова хлътва по варненката, че е готов на всичко за нея, включително да я заведе повторно до олтара. Миналото лято дори се заговори, че Бъки е подарил годежен пръстен на водещата, който тя уж приела. И тук обаче до сватба не се стигна. Още през есента Петрова и Бакърджиев скъсват тихо и кротко интимната си връзка, а днес, като интелигентни и възпитани хора, избягват да се срещат по коридорите, за да не се тормозят с негативни спомени за общото си минало.

Всъщност годежният пръстен от Бъки е не втори, а трети поред за Виктория Петрова. Преди него и оператора Добромир Иванов, мераклия за сърцето и ръката на водещата е заможен зъболекар от София. Именно той е първият сериозен мъж в живота на Вики, когото тя истински обича.

В моменти на откровение самата водеща издала пред свои близки, че била хлътнала по стоматолога и често висяла в кабинета му. Научила се дори да отлива различни фигурки от материалите му за изкуствени ченета и се радвала като малко дете на творенията си. Накрая Вики дори накарала любимия си да й измоделира лично пръстен от сребро. Толкова го харесала, че си направила няколко различни. Въпреки романтиката в кабинета обаче чувствата между двамата не издържали дълго и те се разделили, без дори да запазят приятелството помежду си.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Любовния живот на новинарката Виктория Петрова – пълна катастрофа"

  1. Анонимен   06.09.2020 at 4:40

    Не стоматолог а зъботехник!

    Отговор
  2. web hosting your   28.08.2021 at 15:27

    Hi, I check your blogs daily. Your writing style is awesome, keep up the good work!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *