Калин Врачански бил цветар

Калин Врачански

  Калин Врачански, който бе споходен от славата покрай участието си в „Стъклен дом“, се трудел още от ученик, за да помага в изхранването на семейството си.

Тягостната съдба го споходила след като баща му починал от инфаркт. Тогава Калин бил едва на 13 години.

Майка му Недка се справяла трудно c отглеждането на трите си деца и на Калин му се наложило да работи в завод в Роман всяка събота и неделя.

Така бъдещата звезда от телевизионния екран от понеделник до петък залягала над уроците си, а през почивните дни от училище се трудела неуморно в местната фабрика. По пътя към училище и към завода Калин не си позволявал да вземе автобуса, а ходел пеша или с колело, за да не харчи пари за билети.

След като го приели във ВИТИЗ, животът му станал още по-труден.

За да не тежи на семейния бюджет, му се наложило в продължение на година и половина да работи като цветар в центъра на столицата.

Щом бил приет във висшето учебно заведение, актьорът се захванал да продава рози в малък магазин на Орлов мост. Въпреки трудното начало Врачански не станал сноб и до днес не крие сиромашкия си произход.

„Само той си знае как е започнал и какво му е коствало да стигне до висините“, гордеят се с постиженията му неговите съграждани.

След неимоверни усилия и всекидневна работа Врачански успешно завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ в класа на проф. Здравко Митков през 2002 година.

Малко време след това се преплиткат пътищата им със Стефан Данаилов. Никой от двамата обаче не предполагал, че ще играят след години баща и син в „Стъклен дом“. През 2003 г. Данаилов и Врачански се засичат в театрална постановка. И до днес Ламбо твърди, че моментално е съзрял у Калин самородния му талант и хъс за постижения, с които несъмнено успя да пожъне заслужени успехи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *