Ивет Лалова делила гадже със сестра си

Ивет Лалова
Ивет Лалова

  След малко повече от месец звездата на леката атлетика у нас Ивет Лалова ще скъса с моминството, което въпреки на пръв поглед скромната й персона, всъщност крие доста пиперливи моменти. Един от тях несъмнено е неколкомесечната й дружба с американския спринтьор Ърнест Уигинс. Връзката им бе забулена в абсолютна мистерия, но според пикантен слух, тиражиран из средите на царицата на спортовете, не само Ивет, но и сестра й Ани имала вземане-даванесъс снажния янки.

С тъмнокожия си колега Ивет се сдушва известно време след жестоката контузия, сполетяла я преди осем години на турнира „Циклитирия“ в Атина. На 14 юни по време на загрявката Лалова, тогава 21-годишна, се сблъсква със своя съперничка, пада и чупи жестоко десния си крак над коляното.

Ивет Лалова със сестра си
Ивет Лалова със сестра си

Заради опасения, че ако бъде транспортирана чак до Финландия, където по онова време родните атлети биват лекувани, фрактурата може да се влоши, по спешност гръцкият д-р Николау извършва на място сложната хирургическа интервенция по наместването на крака. Ортопедът не е никак оптимистично настроен, че спринтьорката ще бъде отново звезда на пистата.

„Тя ще може да ходи. Ще тича, но съм сигурен, че няма да е толкова бърза. Тъй като е доста трудно възстановяването от подобна контузия“, казва гръцкият специалист. По време на операцията д-р Николау буквално дупчи крака й с пирони последният от които, 38-сантиметров и 200-грамов, ще бъде изваден чак три години по-късно.

Все пак, колкото и силна психика да притежава, контузията действа шокиращо на най-бързата бяла жена в света. Когато става сакатлъкът, Лалова е с актьора Еди Казасян, но малко по-късно двамата развалят годежа си.

С Ърнест Уигинс Ивет мъстила на Ники Илиев
С Ърнест Уигинс Ивет мъстила на Ники Илиев

И тогава се появява Ърнест. Тъмнокожият спринтьор на 60, 100 и 200 м помага изключително на колежката си хем да преодолее раздялата с Казасян, хем да надмогне шока от жестоката травма, оставила я извън пистата месеци наред. Искрите между Ивет и Уигинс припламват след като си разменят телефонните номера, след което се заформя редовна есемес кореспонденция. Постепенно виртуална комуникация се превръща в любовна. В един момент Лалова изчезва, забягва в Щатите за да изпробва дали бушуващият в сърцето й любовен огън ще пламне още повече. Отначало всичко е тип-топ. Уигинс не се гордее с кой знае какви лични резултати до познанството си с българката и не се нарежда сред най-класните атлети на родината си. По време на връзката им обаче вероятно окрилен от любовта си постига най-добрите си постижения на 100 и 200 м.

Любов от другата страна на планетата си е огромно изпитание. Осъзнава го и Ивет, която трябва да избира – или Ърнест, или кариерата. Стремежът за нови върхове и рекорди обаче я гъделичка неудържимо. Желанието да се състезава с вятъра надделява над хормоните и Лалова къса с американския си приятел.

Преди обаче да си кажат „Сбогом“, Ърнест Уигинс изненадващо се предлага на сестрата на Лалова – Ани Лалова, като я упълномощава да е негов личен мениджър. „Това предизвика изумление в спортната гилдия, толкова ли няма мениджъри зад океана? Още тогава тръгна слух, че всъщност Ивет е разигравала любов с Ърнест за да дразни бившия си приятел, актьора Ники Илиев. А пък истинската влюбена в янкито е била сестра си, коментират из атлетическите среди.

Ивет ще вземе фамилията на Симоне на 21 септември
Ивет ще вземе фамилията на Симоне на 21 септември

Прословутата й любов с блондина Илиев пък приключва с рядко срещани в спорта креватни скандали. Месеци след раздялата им е заливаха с компромати.

Тя – него: флиртува бясно с жените, егоист, зловещ ревнивец, преследвач, но черешката на тортата е, че митовете за сексуалната мощ на Николай Илиев са силно преувеличени.

Унизеният актьор не изостава и отвръща на удара: от брадичката на юг атлетката е плоска като тараба, вечно незадоволена е в леглото, а сексът с нея не струва! Но най-големият й недостатък е, че хич не умее тънкостите в интимната игра и дори не може да го възбуди.

Нищо от изброеното обаче очевидно не отчита като кусур в Ивет италианският спринтьор Симоне Колио, който ще я отведе до олтара на 21 септември.

 

Лъчо Танев
Лъчо Танев

Слух я обвързва с Лъчо Танев

След раздялата с Еди Казасян известно време Ивет се появява в компанията на една от легендите на ЦСКА, а сега мениджър, Лъчо Танев.

Това веднага ражда мълва, че Лалова рязко е сменила възрастовата граница на мъжете си и с Танев не я свързват само професионални ангажименти. Доказателства, че са интимни, черно на бяло никой не вади, но пък импресариото поизчиства лепнатото му петно, че Лалова му е любовница, като я урежда с няколко спонсорски договори.

 

Омъжва се пред 500 свидетели

500 гости, роднини, приятели, атлетическият елит и ВИП-гости от цял свят са избрани да чуят брачната клетва между Ивет Лалова и Симоне Колио. Домакин на сватбената церемония ще е италианският град Риети, където младоженците живеят.

Църковният ритуал ще премине под камбанения звън на „Чиаза ди Сан Доменико“. Църквата е сред архитектурните забележителности на Риети, тъй като е построена от монаси през 1266 г.

Абатството „Ди Сан Пасторе“ пък ще приеме сватбарите. Мястото е туристическа дестинация, тъй като там са отсядали най-известните кардинали в католическата църква, императрици и крале.

 

Ивет с Ники Илиев
Ивет с Ники Илиев

Отмъкна ники Илиев от Ива Софиянска

Дъщерята на Стефан Софиянски Ива днес със сигурност не съжалява, че преди 8 години Ивет Лалова й отмъква любовен обект. По онова време наследницата на бившия кмет на София е лудо влюбена в един от най-желаните хайлайф ергени Ники Илиев. Късметът аха да я огрее и на хоризонта се появява Ивет.

Спортистката не се спира пред нищо, за да прелъсти актьора манекен, не й пука и че по този начин ще разбие сърцето на Ива Софиянска.

Години след любовното разочарование последната обаче се оказва най-печеливша. Вместо да споделя живота си с актьор, днес Софиянска е съпруга на наследника на един от най-богатите българи Васил Божков – Антон.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Ивет Лалова Ники Илиев

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *