Ето как живее днес най- възрастната родилка д-р Красимира Димитрова (63 г.)

Д-р Красимира Димитрова

Д-р Красимира Димитрова, която преди две лета шокира държавата, раждайки за сефте на достолепните 63 години, се е скрила от всички. Русенката скъсала със старите си приятелства и се е посветила изцяло на бебето си. Напоследък бойната дама имала и сърдечни проблеми, типични за възрастта й.

Сдобилата се със скандална популярност русенка изпитвала здравословно неразположение, сърцебиене, нервност, страхова невроза, доверяват нейни съграждани.

Гордата майка с дъщеричката си Мери

От време на време Красимира посещавала лекарски кабинет, уж за да се консултира със специалист относно малката Мери, но всъщност се налагало да й мерят кръвното, което вдигала като за световно.

Госпожата вземала и хапове, които не били от серията на витамините. Краси поддържала висок стандарт на живот и продължавала сама да се грижи за невръстната си дъщеричка. Двете често излизали на разходка. Русенци отдавна не гледали на тях като на атракция и вече дори не изпитвали желание да се снимат до бебешката количка.

Психиатърката никак не страдала от липсата на внимание. Нещо повече, дори решила, че сега е моментът да обърне повече внимание на себе си и на детето, което всяка вечер приспивала с приказки.

През лятото Красимира дори посетила съседна Румъния, където гостувала на своя приятелка – също старица – майка на 7-годишна дъщеря. 67-годишната Адриана Илиеску, била преподавател по литература в Букурещкия университет. Зад

Адриана Илиеску с дъщеря си

гърба си имала несполучлив брак, развод, аборт и тежко заболяване. Двете намерили обща тема на разговор, която се въртяла предимно около малките им момичета и факта, че късната бременност им помогнала да пречистят кръвта си и решат част от здравословните си проблеми.

След визитата си при комшийката нашенската майка – родилка посетила лекарите от Плевен, които й помогнали да забременее. Тя споделила притесненията си, че напоследък не се чувства добре. Специалистите й предписали нужните илачи и я посъветвали да минава по-често през кабинета им. От своя страна, Красимира била притеснена от съобщенията в медиите, че тази есен и зима ни очакват нови грипни вируси, които били дори по-страшни от свинския. Това я принудило да спре разходките на малката Мери, макар че времето е все още топло.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ето как живее днес най- възрастната родилка д-р Красимира Димитрова (63 г.)"

  1. https://tinyurl.com/rsacwgxy g   22.06.2020 at 12:30

    Hi there to every body, it’s my first pay a visit of this website; this weblog contains amazing
    and genuinely excellent information designed for visitors.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *