Деси Банова и Бербатов изживели страстна и незабравима любов

Синоптичката Деси Банова още потръпва от романтичния спомен за Бербо

  Деси Банова все още не може да си прости, че навремето изпуснала Димитър Бербатов. Наскоро красивата синоптичка разказала в женска компания за незабравимите си мигове със звездата на „Фулъм”, който през седмицата бе обявен за 17-и сред най-богатите футболисти във Висшата лига на Англия със състояние от 15 млн. паунда.

Къдравелката изпаднала в нежни спомени за аферата си с Бербо, по онова време футболист на германския „Байер“ (Леверкузен). Разправяла за най-незабравимия си уикенд със стрелеца, на който се отдала в лукс апартамента на столичен хотел. Двамата се усамотили там заради лошото време над столицата, редувало дъжд и виелици.

Димитър Бербатов

„Два дни не излязохме от апартамента. Лежахме прегърнати с часове, докато дъждът ромолеше по прозорците. Беше толкова неповторимо романтично…“, припомнила си Деси Банова.

Самата тя е признавала, че сама си е виновна връзката й с футболния милионер да не се задълбочи. Зад гърба на Бербатов подхванала авантюра с гръцки бизнесмен, Митко разбрал и я зачеркнал от тефтерчето си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *