Графа не говори с баща си вече 7 години

Графа с баща си Кирил Ампов
Баща и син в доброто старо време

  Графа за пореден път отказа да приеме маслинената клонка, пратена от татко му Кирил Ампов. През последните години хитовият музикант свърши чудеса в професионален план, но тотално забатачи семейните си отношения. Баща и син не са си проговаряли повече от 7 години.

Различни са версиите за началото на семейната свада. По-добре осведомените приятели на семейство Ампови хвърлят вината върху Графа. Младият певец се обидил жестоко на баща си, когато последният му обявил, че с музика няма как да си изкарва парите и трябва да помисли за друг бизнес. Няма мангизи в пеенето, сине.

Налягай си парцалите и учи, защото в един момент ще ми увиснеш на врата и не знам дали ще мога да те издържам и теб“, изрепчил се на наследника си Кирил Ампов и така отпушил вулкан от младежки гняв. Графа през последните години се спуква от работа, сякаш за да докаже на баща си, че сериозно е сбъркал, усъмнявайки се в неговите способности.

Графа съпруга Мария
Графа със съпругата си Мария

„Конфликтът може да се дължи и на някаква дребна разпра. Какво значение има кой кога пръв е казал нещо накриво. За съжаление най-големите семейни вражди се раждат по някакъв съвсем дребен повод. А с годините става все по-трудно да кажеш на ближния си „извинявай“. Двамата така и не намериха сили да потърсят път един към друг“, твърдят близки на семейството.

Преди време бащата явно беше по-гневният от двамата и на няколко пъти забрани на журналисти да го питат за отношенията със сина му. „За Графа няма да говорим. Питайте ме за другото ми дете или приключваме с разговора“, скастряше и най-опитните водещи Кирил Ампов, преди въобще да спре да говори с медиите. От своя страна, Графа прие тактиката на леденото мълчание и винаги говореше за родителите си с необходимото уважение, но без грам емоция.

„Тежко изживявах коментарите на хората, че не мога да изляза от сянката на родителите си. Наричаха ме връзкар“, който харчи парите на богатите мама и татко. А в действителност сичко в този живот съм си го купил със спестявания.

ГрафаПървата ми кола беше една бричка, която трябваше да бутам по баира и след това си почивах по нанадолнището“, смее се изпълнителят на хитовете „Дим да ме няма“ и „А дано, ама надали“.

В първия възможен момент той се изнася от семейната къща в покрайнините на София и се забива в центъра на София. Бягството от родния дом още повече помага на Графа да държи на дистанция родителите си. В интерес на истината съвсем наскоро баща му прави опит да стопли отношенията и кани сина си с цялото му семейство на тържествена вечеря.

„Влади се оправдал, че е в чужбина. А по същото време имаше участие в провинцията. Сигурно можеше да го отмени в името на семейството, но той не го е направил. Явно не желае да залепи парченцата на счупеното семейно щастие“, ядосва се приятел на Графа.

Самият изпълнител май хич не приема чак толкова емоционално проблемите с родителите си. Той просто не говори за тях и в редките си интервюта бута на преден план собственото си семейство. Влади има морално право да се хвали с жена си и двете си деца. Двамата с Мария са една от малкото двойки в родния шоубизнес, която устоя на изкушенията, които им предлага животът. За двамата нито веднъж не се чу, че ще се развеждат или че си изневеряват при първия удобен момент.

Графа„Мария е най-страхотната жена на света. Не мога да проумея как продължава да ме търпи с всичките ми отсъствия и ангажименти. Приятелите ми ме обвиняват, че съм влюбен в работата си, а в действителност най-много на този свят обичам съпругата си и двете ни деца“, разнежва се Влади Ампов. Със същата нежност той говори и за сестра си.

Нора, която се е наела с нелеката задача да пробие като художник. Графа не пропуска удобен момент да рекламира с 10 години по-малката си сестричка. Той винаги може да извади нейна картина в подходящото време и на подходящото място.

„Съжалявам само, че разликата ми с Нора е толкова голяма. Затова и се постарах да си направя второ дете почти веднага след първото. Децата ми ще имат шанса да обсъждат и да се вълнуват от общи теми. А с Нора ни дели цяло десетилетие и се разминавахме по пътя. Сега ми е по-лесно да сме близки и ще направя всичко възможно да им помагам в живота“, категоричен е Графа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Графа не говори с баща си вече 7 години"

 1. Лена   23.08.2016 at 9:04

  Ама как лъжете!

  Отговор
 2. plenty of fish dating site   25.07.2019 at 15:11

  Thanks in support of sharing such a fastidious
  opinion, piece of writing is pleasant, thats why i have read it fully

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *