Готвачката Елица от “На кафе”: Гала ме направи жена!

Елица Котева

  Почти 4 години след края на предаването „Пълна промяна“ водещата Гала още има желание да помага на хората да подобрят външния си вид. Последната й победа на този фронт е при нейната лична готвачка в шоуто „На кафе“ Елица Котева. 41-годишната брюнетка трудно може да бъде наречена кокетна, но откакто е част от екипа на Нова, е започнала да полага огромни грижи за външния си вид и вече дори се подлага на екзотични спа процедури.

За цялата тази трансформация в живота на кулирнарката е виновна именно дружбата с Гала и почитателката на добрия стил Кремена Халваджиян. За да се впише в тяхната компания, любителката на високите скорости и късата, по момчешки подстригана коса трябвало доста да се промени. Покрай приятелките си Елица се е научила как да се държи като истинска дама. Започнала да си купува гримове, обувки с висок ток, рокли… Дори се научила как да си поставя спирала и червило – неща, които й били напълно чужди. И макар маниерите й още да не са съвсем изпипани, със старанието си тя вече давала поводи за гордост на своите ментори и на семейството си.

В началото на телевизионната си кариера кулинарката предизвикваше огромното любопитство на зрителите с грубоватия си вид. Редакцията на предаването бе заливана от безброй догадки дали пък странното й поведение не се дължи на факта, че си пада по жени.

Любопитството около скромната й натура предизвика такъв интерес, че дори майка й се включи в едно от предаванията, в което Гала я представи като своя специална гостенка.

В него русокосата водеща я преоблече в „женски дрехи“, за да я преобрази. Г-жа Котева не скри вълнението си, че вижда дъщеря си да се носи отново като момиче, след толкова години. Тя дори разказа как Елица толкова негодувала срещу своята природа, че до последно отказвала да се появи на абитуриентския си бал, понеже не искала да се облича с рокля. Нейни съседки обаче я хванали и насила я нагласили с тоалет за празненството. Иначе готвачката току-виж пропуснала завършването на випуска си заради каприза да се носи като гамен.

Гала

„Много ми се иска от време на време да сваля тези дънки, с които ходи винаги и да носи поли и рокли, да си слага грим“, проплака тогава майката на кулинарката и призна, че й е мъчно, че дъщеря й не е като другите хора, които на 40 години вече са се кротнали и имат семейство. Така развърза ръцете на Гала да промени до неузнаваемост своята подчинена и да покаже каква е скритата й страна.

Оттогава стартира и мисията на русокосата плевенчанка да изгради новия образ на Елица. Покрай различните си гости в студиото, тя я подучи да ходи на маникюр, масажи, да се подлага на всевъзможни женски манипулации, за да има по-добър вид пред камерите. Така постепенно
успя да изгради в нея навици на дама.

В почти 20-годишната си кариера в кухнята Елица е имала шанса да е приготвяла храна на много популярни лица в шоубизнеса и политиката. Тя дори се хвали с невероятното телешко, което сготвила на Симеон II по времето, в което той бил премиер. Тогава кулинарката работела за ресторант „Крим“ и царят и свитата му често отскачали там, за да се подкрепят. От няколко години обаче Елица е тръгнала по свой собствен път и е оставила зад гърба си работата за ВИП персони. Тя е отворила собствен ресторант, където сервира домашна италианска кухня. Тайните й усвоила, докато работела в чужбина.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *