Гиби пак се пропи

Страстта на Гибона към спирта провали последната му връзка
Страстта на Гибона към спирта провали последната му връзка

  Божидар Искренов се е сдружил за сетен път с чашката. Легендарният нападател на „Левски“ и националния отбор замръква през вечер в кръчмите из “Герена”, засичат го редовно фенове на „синия“клуб. Заради пристрастяването му към алкохола Гибона е останал по прани гащи на улицата, изритан там от жилището на последната си жена, украинката Елена, с която живя 4 години.

Вечната дружба между Радостта на народа и спирта не е тайна за футболните запалянковци, че и за цялата нация. Безчет са алкохолните изцепки на Искренов още по време на активната му спортна кариера, които обаче, спор няма, на терена никак не му пречеха да обръща конците на мрежите в противниковите врати.

Наскоро журналисти припомниха надълго и нашироко за най-фрапиращите гафове на Гибона под влиянието на спиртните напитки. През пролетта на 86-а почерпеният Искренов едва не убива себе си, Лъчо Танев и Георги Соколов, като връхлита с автомобил върху „Трабант“ с двама пътници. Като по чудо смъртни случаи няма. Години по-късно, отново замаян след солиден запой с литри уиски, блъска колата си в оградата на Зоологическата градина, на метри от клетката на маймуните.

Опасността от подобни издънки е надвиснала отново над Гиби Искренов. Любимецът на „синя“ България най-редовно обръща чашите в заведение в непосредствена близост до стадиона на „Левски“. Имал си и друго място за бойки срещи с другари по чашка – кръчма до басейна „Спартак“.

Божидар превключил режим „напиване до откат“ след края на най-мащабното риалити „Къртицата“, разправят запознати. След тримесечен алкохолен пост в Базата на шоуто бившият футболист се заналивал като за световно.

Украинката Елена изтърпя изцепките на Гибона 4 години
Украинката Елена изтърпя изцепките на Гибона 4 години

Започвал да пие още от ранни зори, като до края на черпните, приключващи обикновено след 0 часа на следващия ден, прекарвал почти всички видове алкохол през гърлото си.

Роднините и приятелите на Гибончето горко се разкайвали, че го поощрили да приеме поканата да участва в „Къртицата“. Преди да влезе в шоуто, легендата не бил пълен въздържател, но си пийвал в рамките на нормалното.

„Връзката с Елена му се отрази добре, що се отнася за порока му. Пийваше по узо-две, но не се напиваше като закоравял пияница“, притеснени са за Искренов близките му.

Божидар се изкушил отново по любимата си напитка, кехлибареното уиски, след края на „Къртицата“. В един момент се оказал с дебела пачка в джоба.

По информация от риалитито Гиби е прибрал над 40 хиляди лева. Веднага започнал да ги пилее с лека ръка.

„Всяка вечер заведения, пиано барове, жени… Не случайно мъдрите хора са казали, че парите са от Дявола. Дай на човек парата и му гледай сеира. Така и с Гибончето. Най-лошото е, че пустият алкохол скоро ще му „изяде“ пачките, след като вече разби и семейството му“, казват още бойни другари на Искренов от „Герена“.

Подозират, че Гиби се е върнал в апартамента на майка си Веска в „Сухата река“, тъй като алкохолните му изцепки не са понесли на Елена. Със служителката в администрацията на столична община легендата живя на семейни начала в апартамента й в кв. „Банишора“.

Божидар и Елена се разделили преди почти 2 месеца културно, без скандали и драми, а статутът му „необвързан“ го отвързал да палува с други жени из пиано баровете. Украинката, която според запознати има доста приличен стандарт на живот, като истинска жена на честта му върнала и ключовете от количката „Смарт“, която й купил след „Къртицата“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *