Бившата адреналинка Яна се точи пак за тв. кариера!

Адреналинката Яна със сина си

  Бившата адреналинка Яна е пуснала всичките си връзки, за да се нареди и тя сред гост звездите в хитовия сериал „Столичани в повече“, заявиха запознати.

Яна много иска да се върне и в телевизията, защото адски й харесвало да бъде част от „Господари на ефира“, споделила самата тя.

Не би отказала и предложение от киното – но засега нямала нито една оферта от тези три търсени от нея посоки, мълвят злите езици.

След като преди няколко години семейните скандали на адреналинката Яна от порно клипчето й, качено в интернет от бивше гадже, станаха достояние на щяла България, русокосата красавица заживя тихо и спокойно.

Тя предпочете да е далеч от светлините на столичните прожектори и се покри в родния си Бургас.

Там се отдаде на голямата си любов – художествената гимнастика, защото не е тайна, че тя от дете се е занимавала с този спорт.

„На всеки човек в живота му се случват разни неприятни неща, но благодарение на родителите ми и най-близките ми хора, на тяхната подкрепа, успях да се преборя с всичко“, споделила Яна с приятелки.

В момента до нея имало човек, с когото е щастлива и спокойна, а и малкият Емо осмислял дните й.

Все пак Яна се надява някой да се сети за нея и да я покани я в хитов филм, я на работа в голяма телевизия, казаха нейни близки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *