Алфредо Торес – дядо на 2 внучки!

Алфредо Торес

  Почти неизвестен факт от житейския път на Алфредо е, че макар и само на 45 години, вече има две внучки – на 5 и 7. И двете са щерки на най-голямата му дъщеря, която е на 27. По-малката от нея е още тийнейджърка, на 16, и засега все още няма вероятност да позвъни на баща си с „Тате, честито, имаш нова внучка!“

Почти на нейните години обаче синът на покойния бивш треньор на националния отбор по бокс на Куба Пабло Торес Валдес, се отбил през родилното отделение на болницата в Хавана.

По онова време, преди 27 години, презервативите Алфредо ги нямал за полезни в сексуалната игра пособия. Така, без да се усети, направил дете на една от многото си интимни приятелки.

„Имало е да става… Връзката с майката на първата ми дъщеря си беше мимолетна, за удоволствието“, казва Торес. Макар родителите му да настоявали синът им да се задоми с девойката, вироглавият Алфредо не им се подвел по акъла. Точно обратното – след няколко години свършил същата работа. Този път с дуга жена, която също е родила щерка.

Алфредо с жена си Гена

“Не се ожених и за двете, защото сърцето ми не гореше за тях. А кубинското сърце не обича ли, все едно въобще не бие…“, казва ще многодетният баща.

За Алфредо огромното емейство е нещо нормално, тъй като самият той е израснал в такова. Има един брат и четири сестри. В детските си години танците още не му били влезли под кожата, но пък рингът, където баща му тренирал боксьорите, го влечал като магнит.

Пабло Торес Валдес обаче бил категорично против синът му да става боксьор по простата причина, че не можел да гледа някой да млати отрочето му. Някъде около 15-ата му година на самия Алфредо също му писнало да си ходи вечно със синини от крошета и зарязал завинаги ръкавиците.

Гена и дъщерята Джой

Най-щастлив бил бащата, когато Торес сформирал брейк група и се записал в Националната танцова школа на Куба. „Няма да забравя, когато ме приеха във вариететната трупа „Тропикана“.

Баща ми беше по-горд с мен, отколкото с медалите, спечелени от боксьорите му“, припомня си къдрокосият латиноамериканец.

Точно ангажимент „Тропикана“ го довежда и в България през 2001 г. Наели ги за половин година в столичен хотел. В едно от неговите заведения пък зад бара влюбени погледи му мятала Гена, бъдещата му съпруга.

Танцуващият кубинец е многодетен баща

„Оженихме се две години по-късно и ето, че вече имаме четири деца – единственият ми син Шон, е на 10, Джойс (8), Дженифър (6) и Амая на три“, горд с постижението си е Алфредо.

Когато решили да стават семейство, с Гена въобще нямали планове да имат цели 4 хлапета, но вече е начертан и план за петото. Наследниците на Торес от брака му с Гена обаче не са се виждали със сестрите си в Куба и с двете си племеннички, на които се падат лели и чичо. Бившият солист на „Тропикана“ никога не е водил домочадието в родината си, но пък малката му кубинска щерка скоро ще му гостува в София. Макар да е изоставил близките си в Куба, Алфредо се грижи за тях и от разстояние. Като грижовен дядо редовно праща парични преводи на внучките си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *