Алла Пугачова пръсна $ 500 000 за близнаците си

Алла Пугачова и Максим Галкин щастливи родители на близнаци
Алла Пугачова и Максим Галкин щастливи родители на близнаци

  Руската естрадна легенда Алла Пугачова стана родител на 64. Пугачова и съпругът й Максим Галкин изпълниха голямото си желание да имат наследници и се сдобиха с две бебета наведнъж. Двойката се радва на близнаци, родени от сурогатна майка.

Алла станала майка на момченце и момиченце на 18 септември, но новината за появяването им излиза едва сега. Синчето е кръстено с необичайното за Русия име Хари, а щерката се казва Елизавета.

Информацията за щастливото събитие в живота на звездното семейство изтекла първо от работниците, извършили преустройство на няколко стаи в имението на Пугачова. Миналия уикенд пък самата певица поканила гости, за да почерпи за майчинството и така потвърдила мълвата, пише „Комсомолска правда“.

Докато сурогатната майка износвала бебетата, Алла пазила всичко в пълна тайна. За предстоящото раждане били посветени единствено дъщеря й Кристина Орбакайте, братът на Максим – Дмитрий, и близка семейна приятелка.

Алла Пугачова Съпрузите вече са пригодили детски стаи за близнаците. Наели и четири жени, които да се грижат денонощно за мъничетата. Освен това изпълнителката на „Миллион альх роз“ хвърлила почти 200 хиляди долара, за да купи модерни бебешки аксесоари.

Сметката за раждането също излязла солено на примата на руската естрада. На частната клиника „Майка и дете“ тя платила над 100 хиляди долара. Алла настояла лично шефът и основател на баровския родилен дом да акушерства на Хари и Елизавета.

Благодарение на певицата днес значително по-богата е и сурогатната майка.

Тя първоначално спазарила утробата си за 100 бона в зелено, но когато се разбрало, че бебетата са две, поискала по-висок хонорар. 64-годишната Алла Борисовна и 37-годишният Максим Галкин сключиха брак на 23 декември 2011 г. Преди да минат под венчило, двамата имаха 10-годишна връзка.

Пугачова се вдъхновила да стане родител на стари години от Елтън Джон, пишат медиите в Русия. Челният опит на британеца я подтикнал да наеме адвокати, които да проучат възможността да се сдобие с деца от сурогатна майка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *