Алекс Раева плаче за бебе, мъжът й се дърпа!

Алекс Раева

  Биологичният часовник на Алекс Раева тиктака неумолимо. Тя е на път да изпусне и последния влак за майчинството. Времето я притиска, както и родителите й – актьорите Наталия Бардская и Илия Раев. Самата певица е осъзнала, че е крайно време да забременее и се надява гаджето й – диджей Дончо, да й влезе в положението. Той обаче засега си прави оглушки.

Откакто се е залюбила с диджея, бившата беквокалистка в „Шоуто на Слави“ не спира да повтаря, че именно той е мъжът на живота й. Него тя вижда като своя доживотна опора и баща на евентуалните й отрочета.

Алекс не съжалява, че е срещнала Дончо в залеза на младостта си. Напротив – смята, че ако съдбата ги била сблъскала по-рано, нямало да го оцени подобаващо. Сега обаче опитът й си казвал думата.

Алекс Раева и DJ Дончо

Преди да пламне страстта й по диджея, 32-годишната Алекс преживя няколко разтърсващи разочарования на интимния фронт. Тя бе и любовница, и жертва на домашно насилие, и депресирана дама, готова да продължи живота си сама.

Черната й серия стартира с мъж, който я караше да крие връзката им. За него разкри преди време самата певица, без да споменава името му. Не беше и нужно, защото всички разпознаха в описанието й Слави Трифонов.

За връзката й с Дългия се говори от години. Нито Алекс обаче, нито учиндолецът някога са признавали, че са преминавали границата на професионалните си отношения.

Раева споделя, че от дългата си връзка с Трифонов тя останала прецаканата и ограбената. В началото на отношенията им заемала ролята на втората жена в живота му, по-късно станала първата, но когато това се случило почувствала, че не желае да го легитимира. Връзката им била сложна. Още на втората година станало ясно, че няма да ги бъде като двойка. Като последен шанс да я задържи Дългия й предложил брак, но в църква в чужбина. И с горчивина Алекс допълва, че така поднесена венчавката за нея била „празен“ ритуал.

След като се раздели с мъж, чиято самоличност е мистерия за малцина, Нина Роси от „Седем часа разлика“ обяви, че има фобия от стари и закостенели ергени. И сложи ново начало с бизнесмена Камен Атов.

И той обаче се оказа грешен избор. От него Раева си тръгна още по-разочарована и наранена. В светските среди се говори, че певицата е зарязала Атов, защото я биел. Нещо, за което и самата Алекс е признавала с половин уста.

„Той се отказа от мен и си тръгнах. Преживях го, сякаш е умрял. Просто не е бил този човек, когото съм обикнала. Доизмислила съм го.

Когато показал истинската същност на характер си, вече нямало никаква надежда да остане с него, сподели Раева малко след разрива в отношенията си с бизнесмена.

Алекс и Слави Трифонов

По времето, когато правеше тези признания, левицата изповядваше философията, че може и да не намери своята половинка, но не бива да се отказва от мечтата си за семейство. Защото животът продължава, а времето тече неумолимо. Певицата бе категорично решена да се сдобие с дете, пък дори и да трябва да се подложи на ин витро процедура.

„Почти на 30 съм, готова да родя дете. След като и Камен не се оказа достоен да му бъде баща, може би ще прибягна до епруветка. Светът толкова се е извратил, че може би е по-добре една жена като мен да постъпи така, отколкото да остане с женкар и грубиянин заради детето“, разсъждаваше Алекс.

От мрачните си мисли тя се отърси след загаджването си с диджей Дончо. С него Алекс се запозна покрай работата си. Първо му стана сценична партньорка а след това сподели и леглото му.

С Камен Атов

Покрай Дончо Алекс бе обявена за „разтури къща“. Завъртяла била главата на диджея, докато той все още бил женен. Нещо повече – поставила му ултиматум да зареже семейството си и да заживее с нея под един покрив.

Раева, разбира се, винаги е отричала тези обвинения. Тя поддържа тезата, че бракът на Дончо не вървял още преди двамата да се сближат повече отколкото професионалните им ангажименти го изискват.

Каква е истината, няма значение. Към днешна дата Дончо окончателно е направил своя избор. Той и Алекс живеят заедно, работят заедно и не е изключено да си направят и дете. Стига само диджеят да се навие.

Дончо принципно бил съгласен да стане баща, но когато решаващият момент за действие настъпвал, се отдръпвал. И обявявал, че все още не се чувства готов за такава тежка отговорност.

Родителите на певицата – известните актьори Наталия Бардская и Илия Раев, нямали търпение за внуче и по тази причина преглътнали диджея. В началото те гледали критично на него, но сега им се струвал симпатичен младеж. Той също ги харесвал и често ги посещавал в Шумен, където живеят.

„Все още не съм бременна, но надявам се скоро и това да стане“, сподели Алекс неотдавна. Надеждите й за зародиш в утробата й сега са отправени към един единствен човек – диджей Дончо, мъжа на живота й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *