3 кордона гардове вардят Бойко Борисов пред дома му

Гардове със слушалки в ушите вардят премиера

  Премиерът Борисов е утроил охраната си през последния месец, заявиха за хора от близкото обкръжение на министър-председателя.

Резиденцията му в Бояна е пазена по-строго от Пентагона. Няколко коли с яки гардове преминават по ул. „Саша Попов“, преди автомобилът на Борисов да напусне района. Охранителите не крият оръжието си и стряскат живеещите наоколо. Както е известно, в тази част на Бояна са разположени бившите вили на величия от ЦК и Политбюро, които днес имат нови собственици.

Къщата на Борисов в Банкя пък е опасана с незаконна плътна ограда

Преди да стигне до покоите си, Бойко преминава покрай вилата на Янчо Таков и къщата на евродепутата Слави Бинев – един от най-яростните му критици днес.

Кибици около футболните игрища, където рита Борисов, заявиха пред, че министър-председателят е пазен от 3 кордона гардове, докато разпуска на игрището. Преди време дори плъзнаха слухове, че Борисов е наел жени за охрана, подобно на бившия либийски вожд Муамар Кадафи. Той бе известен не само с бедуинските шатри, които опъваше при визитите си, но и с антуража от неустоими красавици гардове.

Повод за подобни твърдения бе появата на жени със слушалки в ушите при някои от публичните изяви на Борисов. Подобна информация обаче засега официално не е потвърдена.

Бойко Борисов

Всеизвестен факт е, че Борисов страда от някои суеверия и никога не пътува с кола по един маршрут в България. Това е трасето София-Пловдив по магистрала „Тракия“, по средата на което се намира тунелът „Траянови врата“. Там му било предсказано, че ще стане жертва на бомбен атентат. Зловещата прогноза била направена преди години от прочута старозагорска врачка.

Когато беше главен секретар на МВР, а и като кмет на столицата, Борисов периодично хвърляше бомби в медиите, че му се готви убийство. Дори назоваваше конкретен поръчител – Сретен Йосич. Както е известно, двамата са били добри познайници в миналото, имали са общи приятели в елита на СИК. Покрай „покушенията“ срещу Бойко по ГКПП-тата няколко пъти бяха откривани гранатомети.

Доказателства за сериозни заговори срещу премиера досега не са открити.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "3 кордона гардове вардят Бойко Борисов пред дома му"

  1. Красимир Вельовски   21.04.2013 at 21:09

    Дано по-скоро му пръснат черепа на този боклук, колко деца изтровиха с АМФЕТАМИНИ, няма отърване от партия ГРОБ, червиви са с пари от дрога и ще си купят стотици хиляди гласове, МАФИЯ.

    Отговор
  2. Анонимен   02.07.2016 at 17:10

    Никой няма намерение да посяга на живота на г-н Бойко Борисов.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *