Шефът на фенклуба на червените – Дучето със забрана да посещава мачове на ЦСКА

Димитър Ангелов - Дучето

  Шефът на червените фенове Димитър Ангелов – Дучето щял да получи забрана да посещава мачовете на ЦСКА. Това е поредният „гениален“ ход, който собствениците на най-титулувания клуб у нас са замислили да направят.

Запалянко номер едно и ръководството влязоха в открита война и се замеряха с декларации през последните дни. В словесно-епистоларния мач Дучето е безспорен победител и това вбесило пернишките бизнесмени от сметопочистващата фирма „Титан“ Димитър Борисов – Гърнето и Иво Иванов-Праховеца. Двамата обмислят вариант да отрежат достъпа на Дучето до домакинските мачове на ЦСКА. За целта вече са направили сондажи с шефове на полицията в столицата.

Това ще е нова страница на позора и безсилието, коментират ултраси на „червените“. ЦСКА не е нито на Гърнето, нито на Праховеца, нито на когото и да било, а на публиката.

Дими­тър Борисов – Гърнето и Иво Иванов – Праховеца

Две от легендите на армейците – Аспарух Никодимов – Паро и Петър Жеков, подкрепиха феновете в протеста им срещу шефовете.

„ЦСКА върви към пълна разруха при управлението на „Титан„. Трябва да се вземат своевременни мерки. Тия боклукчии е време да се измитат от Борисовата градина“, изстреля голмайсторът на Европа Петър Жеков.

„Очевидно Борисов и Иванов не могат да се справят с управлението на клуба. Затова е добре колкото се може по-бързо да потърсят купувач на ЦСКА. Ние не сме отбор, който само да живурка, както е в момента“, смята Никодимов.

Срещу двамата „Титан“ изправи други легенди на „червените“, начело с Димитър Пенев, Спас Джевизов, Георги Димитров – Джеки и Георги Велинов – Джони. Те се подписаха под декларация, с която се атакуват феновете.

Под декларацията, без да знаят съдържанието й, са написани имената на треньора Стойчо Младенов, капитана на отбора Тодор Янчев и втория капитан Иван Бандаловски.

Това още повече изостря отношенията между Стойчо Младенов и началниците на ЦСКА. Екзекуторът на „Ливърпул“ от доста време е във война с Праховеца и Гърнето. Двете страни не искат да стигат до крайности, защото в договора на Младенов е включена клауза за огромна неустойка при предварителното му прекратяване.

Така Стойчо прави всичко възможно „Титан“ да го уволни, за да му изплати шестцифрена сума в евро, а боклукчиите постоянно режат правомощията на треньора, стискат зъби и не го гонят, за да не му плащат. Така подготовката на ЦСКА върви против всякакви закони на логиката, а управлението е на автопилот. Всичко това няма как да не се отрази на бъдещите резултати на представителния тим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Шефът на фенклуба на червените – Дучето със забрана да посещава мачове на ЦСКА"

  1. Ники   19.07.2012 at 14:31

    МНОГО ПРАВИЛНО. ДУЧЕТО ДА НЕ СЕ ДОПУСКА НЕ САМО НА СТАДИОНА, А И ПОКРАЙ НЕГО. ТАКИВА ЛАЙНА НЕ ИСКАМЕ В ЦСКА

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *