Цецка се барикадира в парламента

Цецка Цанева
Цецка Цанева

  Бившата шефка на парламента Цецка Цанева се скри от журналистическите въпроси на първото пленарно заседание от новия политически сезон.

Както никога досега тя не мръдна от депутатското си място и по този начин смяташе, че ще избегне неудобните въпроси на медиите по повод скандалното видео с нейно участие, което заля интернет пространството. В него се видя как Цачева, във видимо нетрезво състояние, подканва колегите си от партията да пеят „Цъфнал ГЕРБ, цъфнал ГЕРБ“ на сбирка след победата на Бойко Борисов на изборите през 2009 година.

Цачева се крие от журналистите, чувства се гузна след "Цъфнал ГЕРБ"
Цачева се крие от журналистите, чувства се гузна след „Цъфнал ГЕРБ“

В крайна сметка обаче, по време на обедната почивка на депутатите бившата шефка на Народното събрание намери кураж да излезе от залата. Тя се запъти към стаята на парламентарната група на ГЕРБ. Там бе заловена от репортерите, но „диригент Цачева“ отказа всякакъв коментар.

Според нейни опоненти тя се чувства прекалено гузна след скандалното видео, тъй като за пореден път ГЕРБ сами си вкарват автогол и дават повод на управляващите от БСП да злословят по техен адрес.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *