Христо Стоичков лично лобира за свободата на бандита Любо Чука!

Христо Стоичков и Любо Чука

Лично Христо Стоичков се е застъпил за охранителя на Таки, Любомир Симеонов – Чука пред високопоставени фактори в ГЕРБ, научихме от приближени източници. Любо Чука беше обявен за издирване, след като стана известно, че Таки е арестуван в Дубай. Дори се говореше, че ще бъде обвинен като част от престъпната организация на наркобоса, но това не се случи.

Любомир Симеонов беше прибран в ареста за малко и след това го пуснаха, за да може да се бие с американеца Уес Симс на ринга на ММА. Оттогава Чука е на свобода, снима се в холивудски филми и почива по Черноморието.

Христо Стоичков

Научихме от източник в прокуратурата, че Любо Чука е бил убеждаван да даде показания срещу Таки или негови авери. В замяна му е обещано да стане защитен свидетел и да не го закачат за разпространение на наркотици. Какво са се разбрали, остава тайна, но е факт, че Любо Чука е недосегаем.

Христо Стоичков и Любо са големи приятели. Знам със сигурност, че Ицо е лобирал за свободата му пред представители на високи нива в държавата.

Двамата си ходят на гости, пируват по заведенията и са близки от няколко години насам. И по-точно – след като Таки избяга и Любо реши да изчисти имиджа си. Стоичков не пропуска мач на Чука, когато се бие в лигата. Той е близък и с председателя на федерацията по ММА Любен Джубрилов. Затова тези момчета нямат проблеми“, разказва силов спортист, който се е отказал от състезанията по свободни боеве, защото не иска да влиза в схеми с нагласени мачове и залози на бизнесмени.

Любомир Симеонов - Чука

Бившият национал Христо Стоичков отношения с премиера Бойко Борисов и верния депутат Емил Димитров-Фаса, с когото заедно ходят на лов. Той е близък и със „славея“ на ГЕРБ Веселин Маринов, който е приятел с вътрешния министър Цветан Цветанов, но напоследък отношенията им охладнели заради флирта на Камата с бившата жена на Веско, разказват запознати с „хайлайфа“.

Въпреки това Стоичков намерил начин да лобира за свободата на Любо Симеонов-Чука.

Запознати с интригите в силовия спорт подозират, че легендарният футболист е в основата и на друго реабилитиране на свързан с ММА спорта у нас – Любен Джубрилов.

Строителният предприемач е председател на федерацията по свободни боеве и организатор на мачовете. Той беше съден за рекет заедно с няколко здравеняци от федерацията си, но бе оправдан.

Джубрилов се води в неизвестност и официално е издирван от МВР, но въпреки това често се появява на публични места.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *