Фолкпевицата Малина в интимна връзка с актьора Кирил Ефремов

Малина и Кирил Ефремов

  Сериозна заплаха е надвиснала над семейния мир на актьора Кирил Ефремов, познат в последно време повече като Тишо Близнака от крими сериала „Под прикритие“, бракът на 37-годишния шоумен и фитнес инструкторката Елена се е пропукал заради чалга дивата Малина, витае слух из шоусредите.

Дипломираната ветеринарка от Стара Загора вече е успяла да заформи интимно приключение с Ефремов. Преди време Малина имала вземане-даване с актьора, като двамата се разделили неотдавна. И сега певицата му е посветила песен, в която пее „Виж какво са изпуснали ръцете ти, виж какво още можеше да имаш ти“.

Това е само част от сценария на новия клип на малина, в който Близнака изпълнява главната роля на бившия й съпруг. Ако се вярва на хора, присъствали на снимките, играта на Киро и Малина пред камерата не била просто актьорска. На снимачната площадка кръшната заралийка всячески демонстрирала обожание към партньора си и търсела непрекъснато близост с него. Малина нарочно проточила снимките на клипа и изнервира до краен предел екипа си. За да попада пак и пак в прегръдките на мускулестия Киро, звездата непрекъснато правела гафове, докато камерата работила и така предизвиквала повтаряне на интимните им сцени.

Малина се гушка с Киро в новия си клип и довежда до луда ревност жена му

Киро, чиято звезда изгря в шоуто на Владо Въргала „Шаш“, също не останал безразличен към свалките на пайнерската дива, кълнат се свидетели. След края на снимките двамата се уговорили да се видят отново, но в друга, по-задушевна обстановка. За познанството им сводничил Мариан Вълев – Куката, колегата на Ефремов от „Под прикритие“. По негово предложение Малина наела за клипа си Близнака, доверяват още запознати.

И добавят, че последните месеци вечно младеещата чалга звезда се превърнала в секс стръвница и налитала на всяко „яре“. Не е тайна, че Малина приключи дългогодишната си връзка с боксьора Красимир Кочев и продължава да му търси стабилен заместник.

Задявката между протежето на Въргала и фолкветеранката не останала незабелязана от съпругата на актьора. С Елена Киро се запознал във фитнеса, в който тя работила, през 1999 г. След като му станала личен инструктор, се навила да му пристане и в гражданското.

Търпението на г-жа Ефремова към върволицата жени около съпруга й обаче взело да се изчерпва, категорични са познати на семейството. Досадните обожателки непрекъснато тормозели мъжа й, а покрай него и самата нея. Върхът на сладоледа обаче се оказал ангажиментът на Близнака към Малина. От страх, че ще се опита да го откаже от снимките в клипа, Киро скрил от жена си.

Елена научила едва преди дни, когато в официалния Фейсбук на певицата се появили снимки, на които Малина изпива с влажно-влюбен поглед благоверния си. „Дано Киро успее да омилостиви Елена, че сега само и бракоразводни дела му трябват“, цъкат с език близки на актьора. Явно за да се спаси от гнева на благоверната си, той е влязъл в „Къртицата“, допускат в шоусредите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Фолкпевицата Малина в интимна връзка с актьора Кирил Ефремов"

  1. здравка   08.07.2013 at 17:43

    Сигурна съм че Кирил Ефремов е гадже с Малина.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *