Фейсбук – бунтовници нападнаха Парламента!

Фейсбук бунтовници налазиха депутатите

Немотията, прескъпият ток, парно и невъзможно скъпото паркиране в центъра на София събра недоволните хора на протест, но сега пред Парламента.

Общината не позволи на недоволните да опънат палатков лагер пред прозорците й, но в петък те причакваха депутатите пред Парламента. Протестиращите изказаха своите искания и им ги връчиха писмено преди началото на редовното заседание на народните избраници.

Въпреки, че са избрани в името на народа, повечето депутати подминаха „електората си“ като пътен знак без значение. Въпреки това няколко народни избраници, явно заради изборите или защото наистина са в Парламента по волята и за волята на народа, взеха исканията на протестиращите и обещаха да ги разгледат подробно.

Парламента

Бунтарите бяха организирани от Фейсбук. Те предлагат още 100% произведеният ток от АЕЦ „Козлодуй” да се използва за вътрешно потребление, за да заплащаме по-малко за ток. Те са бесни и на крепостничеството си към Топлофикация.

Според тях, не е нормално „да се родиш и вече да имаш договор с „Топлофикация”. Всеки трябва да подпише доброволно контратк с топлофикационните дружества. Освен това е безумие техните тръби да минават през имота ти и ти да им плащаш за това, беснеят хората.Те настояваха концесията на водата да отпадне и ВиК-дружествата да се върнат под крилото на държавата.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9x-r9mJwylo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *