Ударените от кметицата деца търсят очевидци на инцидента!

Кметицата

Двете момичета, Михаела и Силвия, които бяха блъснати от кметицата на район „Южен“ в Пловдив,  молят всички свидетели на скандала да дадат показания в полицията.

Децата се обръщат с апел към хората, които станаха свидетели на случката и им помогнаха след това да отидат или да се обадят в полицията, за да разкажат какво действително се случи онзи ден. Да си припомним, че преди няколко дни на 5 юли на спирката пред район “Южен” в Пловдив, кметицата Павлинка Кацарова скочи със служебната кола на тротоара и помете децата. След това

децата

кметицата се измете от местопроизшествието. Ден и половина след удара, Павлинка Кацарова изнесе своя собствена версия като заяви, че всъщност тя не е докосвала децата. Още повече, след това е разговаряла с тях и те са я били уверили, че са добре. Децата са категорични, че са блъснати, нещо повече едното момиче Силвия има контузия в кръста и медицинско свидетелство от УМБАЛ „Свети Георги“.  Въпреки това, за да прекрати инсинуациите със случая кметицата подаде оставка още в петък вечерта. Павлинка Кацарова заяви, че ще обжалва полицейския административен акт, който й е съставен от КАТ за двете пътни нарушения.

Превишена скорост:
http://youtu.be/rV1Q82ReBj0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *