Треньорът на “Славия” Мартин Кушев масово купувал съдии, доказа СРС!

Треньорът на "Славия" Марин Кушев

  Софийска град­ска прокурату­рата ще разследва грандиозния скандал в „Сла­вия„, който през седмицата взриви бившият футболист на тима Николай Божов, научи от свои източници.

 В нарочно писмо до медиите изгоненият напа­дател изнесе престъпни детайли от кухнята на отбора, които, ако в Бъл­гария има правосъдие, трябва да намерят своята развръзка в съда. Божов разкри, че треньорът на най-стария столичен клуб Мартин Кушев е подкупил съдия с 6000 лева, за да добута мача с „Калиакра“ до победа.

 За скандала в БФС не ос­танаха глухи и вчера лично президентът на футболната централа Боби Михайлов е сезирал прокуратурата за събитията на „Овча Купел“. До нея от БФС са изпратили депеша, в която са приложили отвореното писмо на Ники Божов, както и допълнителна информация за длъжностните лица на споменатия мач. Ве­теранът Божов, който бе освободен от отбора миналия месец, бил готов да изправи Мартин Кушев пред Темида с доказател­ства, компрометиращи родения в Троян спец.

Николай Божов натопи треньора на "Славия", че е дал 6 хил. лв. подкуп на съдия

  В отбора на най-стария столичен клуб упорито се говори, че разговорът в банята в съблекалнята на стадиона е бил заснет с мобилен телефон. На клипчето се виждало и чувало как треньорът нарежда на играчите да възстановят сумата от 6 бона. Същата била платена на рефера Иван Кирилов. В двубоя, игран в Каварна, „Славия“ по­беди с 2:1 след пълен обрат, като попаденията паднаха в самия край.

 По думите на Божов, не само той, но и други момчета са били трън в очите на Кушев, тъй като не били послушни овчици. Покрай Ники Божов, чист­ката, извършена от бившия футболист на „Славия“, засегна още и неколцина други непослушни играчи – Илия Илиев, Жоро Хри­стов…

 Според близки до „белия“ клуб именно някой от фут­болистите, недолюбвани от треньора, му е „скроил шапката“ под душовете, по време на разговора за съдийския подкуп.

 Божов е готов да се яви на детектор на лъжата, който да докаже думите му. Негови бивши съот­борници разкриват също, че не се притеснявал и от евентуално дело, заведено от Кушев за лъжесвидетелстване или уронване на престижа, заради доказателствата срещу него, които прите­жавал.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *