Точат милиони от БНТ!

Атанас Кацарчев

Скандално е,  че докато служителите на БНТ чакат да получат парите си и хонорарите с месеци, шефовете взимат бонуси за милиони. Пример за това е Атанас Кацарчев – известен още като Наско Бонуса.

Атанас Кацарчев е бил зам.-министър на финансите от 24 юли 2001 г. до 6 март 2002 г. Като за 7-те месеца държавна служба той е взел 951 976 лв. бонуси. От там идва и неговия прякор Насо Бонуса.

„Големият“ специалист е … геодезист по образование, но това не пречи да се подвизава като член на Управителния съвет на БНТ и да се води „финансист“ на държавната медия.

Всъщност, усещайки че му липсва компетнтност, геодезистът си е съчинил CV с няколко финансови „специализации“.

Така с безумните си предавания тази телевизия става все по-малко желан гост в домовете на хората. Нищо чудно като в нея са се настанили такива специалисти.

Биляна Лаундс

Друго кадрово недоразумение е Биляна Лаундс тя е уеб специалист и според експертите тя няма понятие от телевизионен пазар и реклама, но това не и пречи да е шеф на маркетинг отдела.

Така с тези двама специалисти Кацарчев и Лаундс – финансовите и качествени „показатели“ на телевизията са показателни. Все по-малко гледана и все по-скучна.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gp9ZTDoDd7o

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *