Таки отново в бизнеса с наркотиците!

Христофорос Аманатидис - Таки

  От три месеца насам люлинските разпространители на наркотици връщат позициите си на наркопазара в София, твърди източник от ъндърграунда в столицата.

Босове на кокаина са Мирослав Пелтеков – Мирката и Росен Кръстев-Стъкларя, които в миналото са сред най-доверените хора на Христофорос Аманатидис – Таки.

Те работили под прякото ръководство на Красимир Каменов – Къро, който изчезна от България заедно с приятеля си Таки. За разлика от Аманатидис обаче Къро мистериозно не е обявен за издирване в Интерпол, въпреки че за него има сериозни доказателства, че е ръководил заедно с Таки най-мащабната банда за разпространение на дрога.

„Новото днес е, че вече липсват наказателните бригади ръководени от Любо Гребеца, който излезе на светло и стана ММА боец. Организацията и контролът над дилърите са далеч по-цивилизовани в името на печалбите“, признават и ченгета, които работят по противодействие на наркоразпространението в София.

Красимир Каменов - Къро

Цената на кокаина и марихуаната е по-висока, както и качеството, за сметка на по-големите обороти от миналото.

Мирката и Стъкларя изиграват главна роля в театъра с разбиването на бандата на Таки, разказват хора от „Люлин“, които са запознати в детайли с престъпната им дейност.

Още преди босът Таки да избяга от България те са били доносници на полицията и са се ползвали с протекции за това. Мирката и Стъкларя не са арестувани заедно с останалите от групата след изчезването на Таки. Те стават анонимни свидетели срещу Любо Младежа, Психото и другите от ниските нива на организацията, които днес са с присъди на първа инстанция.

Делото срещу лейтенантите на Таки се мотае трета година и още няма обвинителен акт, внесен в съда. Там са фигури като Кирчо

Мирослав Пелтеков - Мирката

Руския, Камен Куката и Сашо Пацов – Боксьора. Те са извадени от бизнеса, след като ги арестуват през лятото, за разлика от люлинските бандити Мирката и Стъкларя. В квартала за тях се говори, че продължават да се радват на чадър от ченгетата. Те никога не били късали и връзката си с Таки и приятеля му Къро. Двамата не обелили и дума пред прокуратурата за босовете, както са направили с дилърите и обикновените биячи от наказателните бригади „Мирката и Стъкларя са доверени лица на Таки. Сега рядко се вясват в квартала возят ги в скъпи джипове, дори ходят костюмирани. Направиха си фирми за строителство, но парите са на Къро и Таки. Рано или късно те ще се върнат, но вече като добри момчета и ще се занимават със сериозен бизнес“, разказва бивш техен приближен, който днес е далеч от бизнеса с наркотици.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Таки отново в бизнеса с наркотиците!"

  1. lubchoo   26.05.2013 at 21:25

    abe tapacii kak mojete da si mislite che tova na snimkata e mirkata axxa tova e ALEX P xaxaaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa pishete samo neshta za koito nishto ne razbirate tapaci !

    Отговор
  2. mnogo ste zle   04.03.2014 at 16:58

    male ot kade q darpate taq informaciq ot zadnicite si li. 4oveka lubcho e prav tova e sa6o na snimkata koito e brat miro a i tova deto pi6ete sa palni gluposti

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *