Срамота! Пиарката на Плевнелиев, Мария Иванова ходи без бельо!

Пресаташето на Плевнеиев Мария Иванова получи "Златен скункс"

  Прочулата се с гафа със Скалистите планини в новогодишната реч на Росен Плевнелиев Мария Иванова има доста пикантно минало като журналистка. Настоящата пиарка на президента е била дълго време репортер в БНТ, същата телевизия, която сега беше набедена от „Дон- дуков“ 2, че е единственият виновник за грешните кадри от Аспен, Колорадо.

Дали пресекретарят на Плевнелиев няма стари дрязги с националната телевизия, та сега така отрича собствения си принос за гафа и набеждава екипа на БНТ, чудят се врели и кипели журналисти, по-паметливите от тях са запомнили една емблематична история за Мария Иванова, която и до ден днешен се разказва по коридорите на медията, а и не само там.

Като репортер с ресор икономика през 2000 г. 20-годишната към този момент крехка журналистка още в началото на кариерата си започнала да се сдобива с ексклузивна информация от тогавашното правителство на Иван Костов. Мине не мине седмица и младата Мария отивала на някоя тайна среща, от която винаги се връщала с гореща новина в нюзрума на БНТ. Не по-малко амбициозните й колежки веднага я сложили под лупа, за да хванат кой точно е източникът й.

Наблюденията им бързо довели до резултат – единствено на Иванова интервюта давал тогавашният финансов министър Муравей Радев. Скандален детайл в облеклото на Мария бил забелязан най-напред от сестрата на Димитър Цонев, Ирина, кадър на телевизията по това време. Именно тя отчела, че когато засуканата репортерка се среща с финансовото гуру на Костов, винаги е с прозрачен бял панталон от лен, а очертания на бельо под него не се забелязват.

Слухът, че Мария ходи без гащи, обиколил БНТ за секунди, което било прието сърдечно от мъжката част на екипа, но не и от женската. Въпросът носи ли Иванова бельо предизвикал вътрешно разследване и стигнал чак до шефката на новините Мира Нейнска, сега Лазарова. По-нахаканите колежки на Мария решили направо да си я питат, за да секнат въпросите и вторачванията в задните части на младата репортерка веднъж завинаги. Настоящата пиарка се измъкнала хитро от неудобния въпрос, зададен директно пред всички със светкавична реакция – под любимия й бял прозрачен панталон тя винаги слагала силиконови прашки.

Това са миниатюрни гащички, изработени от полимерен материал, които не се виждат и не се очертават под ефирни и прилепнали дрехи. Те са много неудобни, но за сметка на това създават ефекта „без бельо“, когато е необходимо.

„Стилът й сега е променен“, категорични са старите й колеги в БНТ. Мария беше със строг делови костюм в тъмен цвят преди ден, когато „Господари на ефира“ успяха да я изловят, за да й връчат „Златен скункс“ заради скандала с речта на президента.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Срамота! Пиарката на Плевнелиев, Мария Иванова ходи без бельо!"

  1. Пламен Петров   14.01.2013 at 14:24

    Ами господин Плевнелиев май не е бил в час по география за да разпознае снимката също и в час по история за да говори врели некипели че ние сме най старата нация на Европа- май сме по стари и от МАИТЕ

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *