Продуцентите умишлено преувеличиха скандала в “Къртицата” да вдигнат рейтинга

Рут Колева

  Скандалът, който разтърси „Къртицата“, бил раздут целенасочено от продуцентите на шоуто, шушука се из кулоарите на медията.

Преди броени дни в ефира на „7 дни“ се заформи истински цирк с главни действащи лица – Рут Колева и Деян Донков.

Оператор от риалитито показа среден пръст на 23-годишната певица, която изпадна в истинска истерия:

„Това, че ще взема повече пари от него, не му дава право да се държи така!“, взе да крещи Рут и поиска служителят на телевизията да й се извини. След като това не стана, всички участници в шоуто подкрепиха Колева, но най-голямо рамо й даде Деян Донков.

Деян Донков

Актьорът се нахвърли словесно върху една от организаторките на предаването, влязла в Базата, за да потуши напрежението. За да се успокои, Динката й поиска бутилка вино или “каквото там има”.

Алкохолът обаче изкара Рут и Деян извън равновесие. Те взеха да използват нецензурни изрази и да хвърлят предмети, което беше като манна небесна за организаторите на шоуто, които вдигнаха шум до небето с конфликта.

Според злите езици, скандалът е раздут умишлено от организатори на шоуто с цел да му вдигнат рейтинга.

Факт е, че преди месец „Къртицата“ почна доста обещаващо и зрителите имаха големи очаквания към новия формат.

Постепенно обаче с прекалено дългите си и скучни лайфове, с досадното поведение на Иван и Андрей и с липсата на истински интриги, шоуто се разводни, а интересът на аудиторията към него спадна.

Именно за да вдигнат потъващия рейтинг на иначе високобюджетното предаване, продуцентите прибегнали към простия, но изпитан трик да раздухат конфликти и да ги преекспонират.

„Чудят се вече какво да направят, само и само да приковат зрителското внимание. Видяха, че с вкарването на Денис Родман и Ранина не постигнаха желания ефект, и сега правят от мравката слон!“, коментират по интернет форумите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *