Приятел на Бойко Борисов лъже клиенти със скъпарска техника

Изпълнителният директор на представителството Стефан Христов

  Представителят на скъпарската датска фирма за аудио и видеотехника „Банг енд Олуфсен“ Стоян Христов ужилил клиенти с огромни суми в евро, разкриват потърпевши, фирмата, чийто луксозен офис е на пъпа на София, срещу Паметника на Васил Левски, внася най-тежкарската в момента техника.

 Напоследък обаче някол­ко клиенти изпищели, че са дали капаро, а не са получи­ли стоката, за която броили хилядите евро. Стоян Хрис­тов се бавел с доставките на предплатените стоки с месеци, половин година и повече.

 Ужилените клиенти пра­вили многократно опити да се свържат с изпълнителния директор на представителството Стоян Христов, но все удряли на камък.

 Когато най-накрая се до­брали до него, той започнал да ги уговаря да вземат по-евтина техника от тази, коя­то са предплатили.

Скъпата техника на "Bang & Olufsen"

  В същото време клиенти­те обясняват, че Стоян Хри­стов не им дава договори, а всичко се крепи на едната честна дума. Те твърдят, че при него практиката е така­ва – не се издават никакви платежни документи – факту­ри, касови бонове и т.н. За­това клиентите са убедени, че той играе с ДДС-то, но се чувства недосегаем, защото е в приятелски отношения с всичките си високопоставени клиенти.

 Датската марка „Банг енд Олуфсен“ е известна с високото си качество, невероят­ния си дизайн, но и с безбожно високите си цени.

 Предлагат се тонколони по 5 хил. евро, телевизори за 30 хил. евро и т.н.

 В момента марката е по­следен писък на модата сред заможните българи – преми­ера Бойко Борисов, Милен Велчев, бивши и настоящи министри, бизнесмени, новобогаташи, за които е въпрос на чест да имат у дома си датските играчки.

 Според източниците ни всички те бърза­ли да си приберат техника­та, без да търсят договори и фактури.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *