Похожденията на футболните съпруги

Елеонора Манчева и Стефан Илчев

  Те обикно­вено са скромни, тихи, не са лиде­ри в съблекал­нята. По всичко си личи, че вкъщи също са в подчине­но положение. Пред­почитат да си вършат работата, без много-много да мрънкат, за да не си създават допълнителни главоболия. Огромна част от футболистите рогоносци го раздават силно влюбени. После оба­че са принудени да изпият до дъно чашата с горчилката. Защото чес­то се оказва, че в спалнята са за­едно с целия титулярен състав, както и с няколко от резервите, плюс треньора.

 Подобни са пробле­мите на Владо Манчев, който спи до прелест­ната Елеонора. И ако в началото на брака им преди 8 години Норчето го раздаваше скром­но и прибрано, твърде бързо после си пока­за рогата. Цяла сви­та от любовници влачи след себе си Мис Вселена 2007. Най-име­нитият от всички безспорно е Хрис­то Стоичков. За забранената връз­ка писаха дори ме­диите в Италия. Около г-жа Манчева винаги се пришиват имената още на Любо Пенев, на биз­несмена Румен Бояджи­ев и на певеца Стефан Илчев.

Йордан Тодоров и бившата вече Елена

  Друг от героите от САЩ’94 – Боби Ми­хайлов, също е сочен като убиец на семей­ства. Президентът на БФС дъл­го време се забавля­ваше със секретарката си Еле­на. Красавицата се омъжи за Йордан То­доров, известен като Данчо Тъча, но не му остана вярна и за 24 часа. Логично бра­кът между двамата при­ключи с развод и днес крайният бранител на „Локо“ прехвърли в леглото на атрактивната брюнетка Ани Димитрова, която му роди момченце. Как­то и Елена, Ани не е из­вестна със своето цело­мъдрие. В чаршафите й са се въргаляли още куп футболисти, сред които Мартин Тошев, Богомил Дяков и Дарко Тасевски.

 Истинска многома-шинничка е и ледена­та исландска красави­ца Асдис Ран. Бившата съпруга на n-тото менте в ЦСКА Гардар Гунлаугсон стана известна с многобройните си похождения. Сред завое­ванията й са много от играчите на вечния съперник „Левски“.

 Любовна мъка по не­вярна половинка дъл­го време бе причината за лошото представяне на нападателя на ЦСКА Спас Делев. Джобният техничар не можеше да преживее факта, че лю­бимата му Аксения му сложи рога и го за­мени с левскаря Ро­сен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *