Плащат на населението в Етрополе да аплодира депутата от ГЕРБ Емил Димитров

Емил Димитров

  Депутатът Емил Димитров вдигна цирк в Етрополе заради репортерските разследванията за безобразията и злоупотребите му в малкото планинско градче. В ролята на негов верен клакьор в разигралия се водевил съвсем логично влезе местният кмет Богомил Георгиев. Двамата набързо спретнаха среща с обществеността в града на ужасите, както вече е известен Етрополе заради насилието над беззащитни хора там. Те опитаха да превърнат мероприятието в събрание на първичната партийна организация на ГЕРБ и така да изместят фокуса от наболелите проблеми на гражданите.

Кметът на Етрополе Богомил Георгиев

Емо Ротманса и Богомил Георгиев предприеха светкавични действия, за да осуетят среща на хората от Етрополе с екип на вестника на 14 септември. Два дни по-рано кметът на града бе уведомен от ръководството на столичен вестник, че ще прави приемна на Централния площад от 10 до 13 часа. На 13 септември Богомил Георгиев отговори, че мероприятието на вестника не може да бъде проведено в посоченото време, защото не бил спазен 24-часовия срок за уведомяване. Това обаче не е вярно, тъй като писмото вестника е пуснато по факс на 12 септември в 14,04 ч. т.е. цяло денонощие преди изтичането на срока. Освен това според управника на Етрополе посоченото за приемната място щяло да пречи на свободното преминаване на граждани през пешеходната зона. Заради това той разрешава шапитото на вестника, което е само 2 кв. метра, да бъде опънато не в центъра на града, а на гърба му. В опитите си да стопира приемната кметът използва юридически похвати, за да печели време. В нахалството си Богомил Георгиев стига дотам, че праща журналистите да търсят правата си в Административния съд, което естествено отнема много време.

То според наши източници е необходимо на Емо Ротманса и Богомил Георгиев да организират среща с местните хора в читалището с една-единствена точка – етрополчани да чуят от първо лице емоционалните страдания на гербаджийския депутат, причинени от разкритията на журналисти. След като негови хора иззеха тиража на вестника с публикуваните разследвания и хората бяха принудени да се снабдят с броя от Ботевград и Правец, Емил Димитров сътвори цирка в читалището.

Ден преди срещата на депутата Емил Димитров с гражданите на Етрополе всички са мобилизирани, за да подсигурят публика, която да го аплодира. Ръководителките на кръжоците в читалището звънят по азбучен ред на родители и ги задължават да заведат децата си на политическата сбирка. Освен това е аткивиран и електоратът от близкото село Лупян. Хората са докарани с два автобуса в Етрополе. От време оно е известно, че гражданите имат патологично презрение към жителите на Лупян. В миналото тук битува приказката, че ако етрополчанин види лупянец дори на снимка, трябва да му удари един шамар, винаги има защо. Въпреки дълбоките корени на непоносимостта между хората от двете населени места, те са принудени от управниците да я преглътнат и да се съберат заедно под покрива на местното читалище. И това става само и единствено с цел, за да се угоди на депутата феодал Емил Димитров.

За срещата с него са мобилизирани и над 100-тина цигани, които са известни като твърдия платен електорат на ГЕРБ. Шефовете на една от приближените до местната власт фирми „Вас – Мит“ дори стигат до там, че вместо да дадат заплати на работниците си в офиса, ги привикват в читалището. Правят маневрата, за да подсигурят публика на Емо Ротманса. Хората чинно чакат да приключи срещата с депутата, за да получат месечните си възнаграждения.

Почетните първи редове в залата се заемат от послушните служите на общинската администрация. Оттам дойдоха и няколко зле глазирани въпроса към Емил Димитров. Интересно е, че в тях нямаше питания, а бяха изиграни като изказвания за възхвала на неговите постижения като народен представител. Изтупан в светлосиньо сако, което най-вероятно струва няколко пенсии, той със задоволство слушаше режисираните опуси на верните си хора. Според слагачите Емо Ротманса бил направил много за града, а някакъв стен вестник го изкарвал звяр, който трови населението с централата на биомаса и реже уши и пръсти на беззащитни хора.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Плащат на населението в Етрополе да аплодира депутата от ГЕРБ Емил Димитров"

  1. ivan ivanov   31.12.2012 at 15:11

    tozi izmamnik mina prez vsichki partii,zabravi na turciite da vurne edni milioni,no te chakat nezabraviat,cialata kontrabanda durji ,cialata gora iznese vsichko minava prez nego i hiliadi oshte,no boiko nee glupav vsichko znae i chaka.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *