Пламен Устинов към охраняващите го полицаи: Кой ви разреши да ходите до тоалетна и да пиете вода!

 

Пламен Устинов

Един от основните свидетели срещу „Октопода“ – Пламен Устинов, тероризира полицаите, които са поставени да го охраняват, описват положението възмутени жители на тетевенското село Глогово.

В писмо, те разкриват, че през горещия месец август Устинов се държи арогантно и влиза в саморазправа със служителите на МВР изпратени да го пазят от мнимите заплахи:

„Кара ги по цял ден да стоят пред дома му при 40 градуса температура, а той се крие на сянка, чопли семки и си пие студени напитки – пише в писмото. – Умишлено не допуска полицаите да отидат до тоалетната в тях. Щом те отидат да си купят вода или да потърсят тоалетна в някое заведение, Пламен Устинов започва да ги заплашва, че ще ги уволни“.

Един от жителите на Глогово – Атанас Къдрев, разказва и конкретна случка, разиграла се на 2 август т.г. „Бях пред магазина – започва той. – Хората си купуваха хляб и коментираха кога хладилните бази ще започнат да изкупуват къпини и други диворастящи плодове. В това време дойдоха трима полицаи, питаха за студени напитки. Дойде и Пламен Устинов.

Ужасихме се от обидите и квалификациите с които започна да обижда полицаите“. „Кой ви разреши да ходите до тоалетна и да пиете вода?“, карал се свидетелят срещу „Октопода“ на охраната си.

Хората от Глогово описват и други скандални ситуации. Те твърдят, че Пламен Устинов демонстрира из цялото село, че има охрана, която всъщност се плаща от данъкоплатците.

Умишлено се разкарвал с колата си из Глогово, а синът му – с мотор. При тези турнета из селото полицаите били принудени да ги следват плътно отзад като високопоставени особи.

Върхът на нахалството бил, че Устинов се хвалел пред полицаите, че са му дадени телефоните на важни шефове в МВР – главния секретар, директорите на ДАНС и ГДБОП. „Обяснява, че каквото поиска от тях, това ще направят за него, понеже такива уговорки са имали по делото „Октопод“, пише в писмото.

„Как може този махленски хитрец да се гаври със служителите на МВР?“, питат жителите на Глогово. Те допълват, че ще изпратят сигнал и до директора на Областната дирекция на МВР в Ловеч.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *