Парламентарната шефка Цецка Цачева залага в модата, на панделки, дантели и многоцветни карета

Уникална партизанска снимка на парламентарната шефка Цецка Цачева

  Гардеробът на парламентар­ната шефка Цецка Цачева е изклю­чително пъстър и разнообразен и кичът в него не е непознат, катего­рични са депутати, които всеки ден се дивят на при­чудливите костю­ми на юристката. Тоалетите на пър­вата жена, пред­седател на Народ­ното събрание, са разнообразни – от рокли в мно­гоцветно каре до костюми с всевъз­можни бродерии и шарени дантели. 

Една от най-фрапи­ращите си дрехи Ца­чева демонстрира по време на официална визита в Холандия. В страната на лалетата парламентарната шеф­ка се появи със сако с бели копчета, което бе гарнирано с допъл­нително зашито плиси­рано каре, украсено с бели бродерии по кра­ищата.

 Членовете на делега­цията остават изумени от вида й и повечето се сещат за „Алиса в страната на чудесата“. Защото тъкмо малката героиня на Луис Карол носи плисирани рокли до коляното с карета, цветни копчета и дан­тели отстрани. Парламентар­ната шефка не бива оба­че да бъде винена за всички свои модни гафо­ве. Главна виновничка за визията й е личната й дизайнерка – прочутата Венета Василева. Ней­но творение са пове­чето костюми на Цец­ка, която иначе редов­но обновява гардероба си с дузина нови тоале­та всеки сезон.

  Дизайнерката Василева твърди, че Цачева настоява в дрехите й да има винаги няка­къв малък детайл, кой­то да подсказва, че тя е не само държавник, но и жена. Шефката на депутатите настоявала деловите й костюми да не убиват дамата в нея. А това можело да се постигне само с артис­тични детайли.

 Модел за подража­ние за г-жа Цачева била Ангела Меркел, която се облича с панталон и сако и изглежда с тях напъл­но достой­но. Нашата политичка обаче е изпадала и в конфуз­ни ситуации заради облекло­то си. Преди месец тя направи сериозен гаф с полата, която беше избрала за заседание на парламента. Кога­то реши да си полегне на едно от креслата в кабинета си, лепнеща­та подплата на дрехата откри недопустимо бедрата й. Дори невинаги да й се отдава да при­лича на идола си в мода­та – Ангела Меркел, Ца­чева определено успява да уподоби партизанка, коментираха стотици по­читатели на социалната мрежа Фейсбук.

 На уникална снимка от Виетнам Цачева гор­до позира до кукла от Музей на партизанско­то движение. Стиснала е в ръцете си пушка, а на главата си носи шап­ка от виетнамската съп­ротива.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *