Николай Младенов е ходил войник в … Израел!

Българският външен министър Николай Младенов

Скандалното е, че българският бивш военен министър и настоящ министър на външните работи, Николай Младенов е отбивал военната си служба в Израел.

Нищо чудно, предвид неговата дипломна работа  “Израелските ядрени сили”, която защитил в специална школа в израелската войска, стана ясно след няколко публикации в нета. Борецът срещу ДС, всъщност е племенник на първия президент на страната, Петър Младенов.

И според есксъпартийците му, Младенов е подпомогнал дейно за разсипването на СДС и за нахлуването  във властта на съмнителните бизнесмени от ТИМ. Явно не му тежи това, че  го свързват с израелските тайни служби, но му тежи произходът на баща му.

Николай Младенов

Защото след невинен журналистически въпрос на тази тема, „българският“ министър избухна: „Как не ви е неудобно да задавате такива въпроси?“.

След като станахме на ясно с неговия произход и връзките му с тайните служби на други държави, вече ни става ясно и защо така упорито, вместо да се грижи за интересите на родината, се зае да подменя дипломатите по посолствата.

Защото неговият престой във Външно Министерство ще се запомни с това, че от Великобритания заплашиха да върнат британски визи за България и категорично не ни приемат в Шенген.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/s5B92pNJ6Ps

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *