Неонацисти окупираха НДК, пребиват до кръв минувачи

НДК

  Шайка нацисти върлува в района на НДК и така е от години.

Последователите на Хитлер стряскат с вида си излезлите на разходка граждани, а често налитат и да бият онези, които не са им симпатични. Злодеите така се опияняват в яростта си, че посегнат ли, млатят до кръв и счупени кости. Последните фрапантни случаи са от септември и октомври. Тогава жертва на озверелите хулигани станаха и чужди граждани.

Неонацистите негласно са обявили района около НДК за зона забранена за негри, евреи, араби и цигани. Падне ли мрак, десетките младежи с бръснати глави изпьлзяват от убежищата си и започват обиколката си около двореца. Вървят леко приведени напред в група и се озъртат неспокойно. Ръцете им са стиснати в юмруци, а в очите им се чете гняв. Готови са на мига да реагират, ако насреща им се изпречи някой с различен цвят на кожата. Някой, който не се вписва в идвала им за арийска раса. Идеал, за който са чели предимно в книгите или са научили от филмите за Хитлер и Втората световна война.

Наричат ги неонацисти. Такива като тях има в цяла Европа. Те са обладани от желанието да възродят националсоциализма такъв, какъвто е бил при фюрера – злодея, потопил света в кръв и наложил геноцид на милиони евреи.

На 21 септември в близост до НДК няколко чужденци са жестоко пребити от родните нацисти. Крошета в мелето отнасят и две момичета. Причината? Имат „неблагоразумието“ да носят на дрехите си нашивки „Антифашизъм„.

„Бяхме на концерт. Тръгвахме си, когато група непознати ми грабна вниманието. Отидох и поговорих с тях – оказа се, че са германски граждани, пътуващи из Европа. Бяха две момичета и две момчета, около 20-годишни. Поговорихме, запознах се и с този, който ги развеждаше. Не след дълго бяхме предупредени, че наблизо има бръснати глави, засегнати от нашивките „Антифашизъм“, които носеха германците. Беше ни посочено накъде да тръгнем иначе щяло да стане лошо“, разказва в интернет някой си Георги. Той е бил непосредствен свидетел на срамните сцени разиграли се малко по-късно същата вечер с участието на родните фашаги.

Макар и предупредени, немските туристи не искали да повярват, че ги грози голяма опасност. Били обиколили толкова много държави и никъде не ги нападнали нацисти. Смятали, че и в София няма да им се случи нищо лошо.

Групичката все пак решила да вземе мерки за безопасност и се преместила до един от изходите на подлез край НДК. Там германците, софийският им гид и новият им познат Георги взели да умуват в коя посока да тръгнат.

„Докато обсъждахме как да продължим, бяхме подминати от 4-5 момчета. И изведнъж чух крясъци и звук от чупене на бутилки. Започна бой. Докато се молех на нацистите да престанат, успях да дръпна момичетата настрани. Веднага звъннах на 112 и извиках полиция. За щастие разговорът с диспечерката протече бързо, за което съм изключително благодарен. След това видях 3-те момчета на земята. Фашистите бяха над тях и не спираха да удрят.

Там беше и човекът, който ни предупреди, че гадовете са наоколо. Опитваше се да спре „неговите хора“, но и той отнесе удари“, пише очевидецът.

Повалени на земята и плувнали в кръв – в това състояние нацистите оставят чуждите граждани. Момичетата се отървават само с разбити устни, сълзи и уплаха. И те, и момчетата, за които се налага да дойде линейка, са категорични, че повече за нищо на света няма да стъпят край НДК.

На 6 октомври и други двама чужденци преживяват брутално нападение на неонацисти в близост до Двореца на културата. 17-годишно момче от Афганистан, търсещо убежище в България, и негов приятел са жестоко пребити от 12 бръснати глави. Единият от азиатците е с по-леки наранявания. Другият обаче е приет в кома във Военномедицинска академия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

13 Отговора за "Неонацисти окупираха НДК, пребиват до кръв минувачи"

 1. Камелия   03.12.2012 at 15:46

  Нацисти, високи по 5 метра, с големи червени рога, копита, опашки и огромни черни криле летят на НДК и ядат малки бебета и кученца.
  Стрелят с базуки по който не им харесва и управляват немски танкове ТИГЪР ІІІ.
  Даже в подлеза на НДК са си организирали своеобразна газова камера през която прекарват всички инакомислещи.
  Злите демонични същества, дори са отнели плика с лепило „Кале“ и опаковката с Реланиум на автора на текста..

  Отговор
 2. Българин   03.12.2012 at 17:05

  Силвио, толкова некомпетентна статия, че чак простата ти ме отвращава 😀 При Адолф Хитлер, е имало ред, и такива хора отдавна да са били в затворите. Да не говорим, че по времето на Райха, негрите са били по-добре възприемани отколкото в САЩ. Затова прочети някой материал преди отново да бълваш помия …

  Отговор
 3. Тодор   03.12.2012 at 18:00

  Тази помия и тези лъжи са дело на онази шайка кретени с извратена сексуалност,наречени – антифашисти.Стига сте дрънкали и плямпали глупости,стига сте плашили народа с Али баба и 40-те скинара.Всеки знае,че скинарите не закачат българи,а само враговете и предателите на България.Защо не напишеш Силвио, текст за циганската престъпност и терор над българите? Или как евреите заграбиха и окрадоха България??? Или какви злини ни носят сектите,а си се захванала с защитниците на българският народ???

  Отговор
 4. The day the nazis died   03.12.2012 at 18:46

  Смърт за фашюгите!! Рейха е паднал от много време и такива лумпени които вчера са чули какво е фашизм а днеска се трепят ще горят в ада!!!

  Отговор
 5. В.Д.   03.12.2012 at 21:54

  Поредното пелтечене от другарите комунисти. Бият ни, бият и други невинни „хора“. Срам и позор за вас, лекета…

  Отговор
 6. mirela   04.12.2012 at 23:08

  za ndk se znae a i vtoro ne sa samo problem teq skinove pri sqko polojenie tezi ne6ta stavat kasno ve4erta i nia veroqtno v parka naokolo…normalno daje d ane sa skinovete e palno s otka4alki koito prebivat i balgari za udovolstvie ne grabej istinata e 4e koito hodi po kasno da si prai smetkata….kazvam go ot li4en opit predi si misleh 4e smao moje da te ograbqt i tova e celta na ,,zanqtieto,, ama ne e taka uverih se li4no!!!!

  Отговор
 7. Димитър   05.12.2012 at 14:13

  Що не идат в някоя циганска махала да бият, ами в центъра на София

  Отговор
  • 1488   14.08.2013 at 6:59

   Бият по центъра за да си седат в махалите малоумнико!

   Отговор
 8. cho   05.12.2012 at 16:07

  Da e,caMo ucTuHu uMa TYka

  Отговор
  • B.   14.08.2013 at 9:39

   Защото преди години изобщо е нямало цигани в центъра на София.. Махалите са се преместили в града не го ли виждате?

   Отговор
 9. Симеон   14.08.2013 at 13:00

  Трябва да има и такива хора, обаче според мен те трябва да налитат само на цигани. Само те могат да ни спасят от тази сган !

  Отговор
 10. Буза   28.01.2014 at 14:26

  браво на фашагите!!вива ла Дуче,хайл Хитлер,да живее бялата раса смърт за инако мислещите!да браним белите деца и да се борим за бъдещето на бялата раса!!така се полага на АФА-зганта!!мрете копелета!SIEG HEIL!!!HEIL HITLER!!!SIEG HEIL! !!HEIL HITLER!!!SIEG HEIL!!!HEIL HITLER!!!SIEG HEIL! !!HEIL HITLER!!!SIEG HEIL!! !HEIL HITLER!!!SIEG HEIL!!!HEIL HITLER!!!

  Отговор
 11. Буза   28.01.2014 at 14:28

  14/88 /318/ БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!! H-A-H A-AFA

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *