Наркобосът Таки на свобода в Дубай

Христофорос Аманатидис - Таки

  Христофорос Аманатидис – Таки е пуснат от затвора и си живее на свобода в Дубай. Наркобосът не е зад решетките от две седмици насам и се е върнал към обичайното си ежедневие в перлата на арабските емирства, научихме от българи, живеещи там. Таки е забелязан от нашенци да купонясва в култов местен бар, и то неведнъж.

Наркобосът през вечер си пиел питието на кулата „Бурдж Халифа“, която е най-високата сграда в света и носи името на настоящия президент на Обединените арабски емирства, шейх Халифа Бин Заид Ал Найан. Таки е бил засечен и от групи с български туристи, чиято обиколка задължително преминава през култовата сграда и бар „Армани“ на последния етаж.

Именно на най-тузарското място се забавлявал нашенският бос в компанията на руски олигарси. В момента Таки има вземане-даване именно с братушки, които въртят бизнес в Дубай. Вероятно техните връзки и влияние сред арабите са му издействали пускането на свобода.

Таки е в цветущо здраве и живее като бей в Дубай

Още при ареста му запознати със задкулисните игри и финансовите отношения в перлата на емирствата предрекоха, че Христофорос Аманатидис нито ще бъде екстрадиран у нас, нито ще стои дълго зад решетките. За две години, откакто живее в Дубай, Таки е успял да си създаде сериозни връзки сред местни и чужди баровци, както и заема значителни бизнес позиции. Тях той е изградил благодарение на сътрудничеството си с братушките, които въртят милиарди в мегаполиса и за тях няма невъзможни неща, а какво остава за услугата да измъкнат свой човек от ареста.

Наследникът на Жоро Илиев бе задържан в Дубай преди два месеца. Той бе хванат в дома си заедно с настоящата си приятелка – рускиня, след акция на местни полицаи. Арабите го разпознали от архивите на Интерпол, където босът бе пуснат за издирване. Мегаполисът обаче няма договорености с Европейския съюз за обмяна на затворници и за това българските власти не се и надяваха на екстрадиция. Нещо повече – дори наши ченгета неофициално потвърдиха, че Таки скоро ще е на свобода.

Рускинята, с която бе заловен наркобосът, пък имала основна роля в освобождаването му. Според запознати с делата на Аманатидис в Дубай, той бил пред брак с нея и я избрал съвсем не случайно. Гаджето на нашенеца Татяна е сестра на руски мафиот, който въртял половината ъндърграунд в перлата на емирствата. Именно чрез връзката си с нея Таки отдавна бетонирал позициите, си и си живеел преспокойно далеч от родината и лапите на НСБОП, ДЕА и Интерпол.

Таки изхвърли манекенката Боряна Шехтова след 4 годишна връзка, заради рускинята Татяна, която е сестра на супер богат олигарх

С днешна дата Аманатидис продължавал да си живее с Татяна в апартамента му в Дубай, в който бе арестуван. Жилището се намира в огромен небостъргач в района около изкуствения архипелаг „Палмата“.

Любопитна подробност е, че заради рускинята и позициите, които тя му осигурява, страховитият наследник на Жоро Илиев във ВИС-2 е прекратил интимната си връзка с моделката Боряна Шехтова. Красивата блондинка се прибра в България началото на годината, след като близо 4 години живя с Таки в ЮАР.

Познати на боса разказаха още след ареста му, че Аманатидис никак не страдал за нашенската манекенка и бил тотално запленен от Татяна, тъй като за първи път в живота си имал връзка с жена, която не била с него заради финансовите му възможности и влиянието му в подземния свят.

Тя пък доказала своята любов и вярност, като го придружила при ареста му. Рускинята дала показания в полза на гаджето си и неотлъчно го посещавала по време на краткия му престой в ареста. Тя наела и цяла рота топ адвокати, които да го защитават пред властите в Дубай и да не допуснат възможността мафиотът да бъде екстрадиран.

С помощта на руските си авери и отличните защитници Таки си издействал бързо домашния арест и отново си живее като цар.

Очевидци твърдят, че нашенецът изглеждал щастлив и доволен и се държал като същински бей, наобиколен от богатите братушки навръх „Бурдж Халифа“. По нищо не личало, че той е лежал зад решетките или че има проблеми с властите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *