Наркобосът Камен – Куката – доносник на МВР

бос Камен Балбузанов-Куката

  Плевенският наркобос Камен Балбузанов-Куката става човек на МВР и прокуратурата и ще бъде използван за информация от средите на подземния свят, твърдят бивши негови другари.

Името на Куката излезе наяве отново тези дни след скандал между любовницата му Златка Райкова и Азис в дискотека на морето. Очевидци на срамната сцена разказват, че фолк певецът е бил провокиран на няколко пъти от наркобоса, който се изживявал като недосегаем. След свадата двамата с Азис и Златка Райкова се хванали за косите. Вместо да лежи в ареста Камен Куката цяло лято е по черноморските курорти и вилнее по дискотеките, разказват летовници. Той обикаля в компанията на няколко души, но с тях е и Русата Златка, бивше гадже на Благой Иванов-Багата.

През юни Куката беше арестуван заедно с още 4-ма души от бандата на Таки. По информация от достоверен източник той е бил обработен от ченгетата – да снася информация и затова е пуснат веднага, без да му повдигат обвинения.

Камен Куката оцеля на два пъти, след като наемни убийци се опитаха да го ликвидират. Любовникът на Русата Златка свърши чудесна работа на МВР, като „разпозна“ по телевизията арестувания и обявен за „килър“ Дачи като човека, който е стрелял по него през 2009 г.

Куката се яви в съда като основен свидетел и Дачи и беше осъден още преди да бъде оневинен за убийството на Юри Галев. За никого в Плевен не е тайна, че от 3 години Камен Куката контактува отблизо с полицейските шефове в града. От известно време се подвизава и в София, където съчетава Русата Златка със съмнителни дела из подземния свят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *