Мъст! Българите луднаха – масово избиват уличните кучета!

Умъртвено куче

Народът буквално полу­дя. Хиляди българи из­паднаха в истерия заради опасността да последват съдбата  на  проф.  Ботьо Тачков, загинал нелепо след жестоко нападение на бездомни кучета.

Отча­яни, хората започнаха да се организират в борбата с помиярите. В социални­те мрежи в интернет се качват ужасяващи сним­ки на озверели или убити кучета. Хората разказват преживелиците си с агре­сивни помияри и отправят апел към институциите да се справят с проблема. Интернет се превърна в „сборен пункт“ за хиляди­те нахапани и изплашени хора, както и за тези, гото­ви да се саморазправят с агресивните песове.

 „Днес ме нападнаха две бездомни кучета! Разревах се, докато ти­чах по улицата между колите и шофьорите ме гледаха с учудване! Имах късмет, че една жена спря и ме качи в колата си. Не съм сигурна дали някой щеше да спре, ако не бях бременна. Само човек, който е бил в мо­ята ситуация, има пред­става какво изживях! Ще си измисля друг маршрут за стигане до работа… Сериозно мисля вър­ху варианта да изпратя „убийци“ за тези кучета!“, пише млада жена от Со­фия.

 Не само софиянци са настръхнали срещу агресивните кучета. В провинцията също са смразени от страх. След случая с проф. Тачков от Севлиево се обявиха за града с най-много помияри. Стигна се дотам, че по парковете започнаха да дебнат пенсионерките, които хранят бездом­ните кучета. Преди дни възрастна жена е била набита от трима бащи, защото хранела помияри, които хапели децата им.

40 трупа на убити кучета, извадиха от контейнер за боклук в хасковския зоопарк

  Сипят се какви ли не предложения за справя­не със ситуацията. Те ва­рират от масово изтребление на помиярите до износ за Китай, къде­то щели да бъдат от пол­за. Разменят се съвети и с какво да се тровят песовете. Припомня се за опита на хасковлии. През 2009 г. неизвестни извършители отровиха и захвърлиха в контейнер за смет над 40 кучета. Тези дни бе публикувано и клипче, което разкрива как атакуват помияри­те. Кадрите са заснети преди месеци. На тях се вижда как около 10 улич­ни псета нападат момиче и започват да хапят яке­то и чантата му. За щас­тие мъж й се притичва на помощ, размахвайки лопата.

 Има и снимки на из­битите около 22 кучета, чиито трупове изплуваха тези дни на брега на река Искър край врачанско­то село Брусен. Докато хората събират смелост да излязат и сами да се справят с озверелите песове, десетки природозащитници се молят да се спре с жестокостта към животните. Изтъкват случаи на бесени, драни или отровени кучета след инцидента с проф. Тачков. Защитниците на бездомните песове също са се организирали и деб­нат дали „Екоравновесие“ спазва правила.

 „Подадохме жалба до Областна дирекция за без­опасност на храните и ще докажем твърденията си. Имаме подписка от поне 16 свидетели. Следим протичането на акция „Малинова долина“ защото обикновено вмес­то агресивните, прибират кротките кучета. Тези, кои­то са в приюта в Сеславци, не са от глутницата в „Ма­линова долина“. Има хора, които са ги обгрижвали пред блоковете си и са ги познали“, обяснява Ирина Николова от сдружение „Помощ на животните в беда“ и подчертава, че четириногите, които чакат да бъдат евтаназирани в приюта в Сеславци, били невинни. Кучетата не били от опасната глутница в „Малинова   долина“. Не били заловени в района на бетонния възел, край който професорът бе на­паднат. Природозащитниците щели да докажат твърденията си и в съда. Николова разкрива, че на един от блоковете в квар­тала е монтирана камера, насочена към бетонния възел.

Докато природозащитниците апелират към ху­манно справяне с пробле­ма с бездомните кучета, а в интернет хиляди се гот­вят да прочистят улиците, в квартал „Малинова доли­на“ се страхуват да изля­зат от домовете си. След нападението над съседа им проф. Тачков в района има постоянно присъствие на „Екоравновесие“. Това донякъде успокоява жи­телите му. Не беше такава обстановката непосред­ствено след като проф. Тач­ков бе нахапан до кокал от озверели помияри.

  „Няма как да се чувст­ваме в безопасност, след като виждаме покрай нас да притичват огромни злобни кучета. Искаме Сдружение за защита на хо­рата“, палят се в квартала. „Не можем да из­лезем от домо­вете си. Страх ни е да припарим на улицата.

 На всеки ъгъл ни дебнат помияри, които ни лаят и ръм­жат. Движат се на глутници и ни дебнат. Това живот ли е?!“, надвикваха се изплашени граждани.

 Комшийка на загиналия проф. Тачков твърди,  че той не е единствената жертва на кучетата в квартала. Имало и други нахапани, които за щас­тие се отървали с леки наранявания. Сред тях имало и деца. Песовете били обсадили и владее­ли района от доста време насам.„Това не е „Мали­нова долина“, а „Долината на смъртта“. Да виждате някъде малини? По-ве­роятно е да видите петна кръв“, пищят жителите на квартала.

 Обясняват, че не смеят да се отдалечат и на метър от блоковете си без пред­варително да се убедят, че глутницата не е наблизо. Излизат на групи, въоръ­жени с камъни, пръчки и лютиви спрейове. В посто­янна бойна готовност са за битка с кучетата.

Още сензации:

loading...

9 Отговора за "Мъст! Българите луднаха – масово избиват уличните кучета!"

 1. петър михайлов   19.04.2012 at 18:47

  къв народ беееееееееее??? племе от комплексари. затов авсички ни ебават за всичкоооооооооооо. сега да трепем кучета. а първо трябва да претрепем всичките си некадърни политици, които ни докараха дотука! политиците са най-лайняното нещо!

  Отговор
 2. иван тенев   29.05.2012 at 22:19

  ЖЕСТОКИ,ОГРАНИЧЕНИ И УМСТВЕНО ПЛИТКИ ХОРА!!!ГОСПОД ДА ВИ Е НА ПОМОЩ!
  ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ТРЕПЕТЕ КУЧЕТА,ЯВНО НЕ ВИ Е СТРАХ ЗА ВАШАТА СЪДБА И ЗА СЪДБА НА ДЕЦАТА ВИ.

  Отговор
 3. Diana   18.06.2012 at 20:40

  Майка Ви долна страхлива и измислена долнопробни убийци „долина на смърта“ май някой е гледал много телевизия нападнали тоя сасухрен олигофрен голямо чудо да човек е ами я кучетата колко са избили то те не с избили толкова хора колкото хората кучета и себеподобни най лошото не е кучето лоши са ХОРАТА ! Със какво сме по различни хората а ? Мисля че с това че сме най долните …животните убиват за да не умрат от глад а ние убиваме за забавление …. БРАВО Господ Ако има такъв да изтреби всички Ви долни убийци !!!!!

  Отговор
  • Plamen Lilov   28.01.2013 at 21:57

   Скъпа аз също съм много противтова ,но я ми отговори но честно,ако уличен помияр направи от детето ти инвалид или не дай боже по-лошотода го убие ,то тогава пак ли ще викаш“ че животните убивали за да се нахранят“ ииии “ убийци долни“.Ами ако случайно тези помияри убият детето ти понеже трябвало да се нахранят?,тогава какво ,няма ли да искаш мъст?Отговори ми ,но честно.

   Отговор
  • lora   23.02.2013 at 19:43

   tochno taka i az ikam tova da kaja!!

   Отговор
 4. Гого   11.08.2012 at 21:14

  Тук психясалите кучкари пак са излели простотиите си във форума. Браво на хората взели проблема в собствените си ръце, на държавата явно нищо не може да се разчита.

  Отговор
 5. Радо   21.08.2012 at 23:33

  Ако кучето ти ухапе детето,караш със 120 към „Пирогов“,там-кур -нямат ваксина щото нямат ресурс за толкова ухапан,аре към „исул“-там аналогия,,,от исул към 2-ра градска-Разгеле,имаъ …връщаш се същия помияр ухапал още 2 деца с колела…Поне ноу-хау на родителите къде да ходят!Та душо,ако те ухапе помияр по ЗЕЛЕНИЯ гъз-дрънни-ще ти кажа къде да не ходиш,поне…

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *