Мнимия екстрасенс Евгени, който измами половин София, твърди че е братовчед на певицата Джена

Екстрасенс менте вършее из София и прибира и  последните стотинки на наивни пациенти. Магът Евгени прави удар след удар, обирайки суеверните си клиенти. Някои от жертвите му не са случайни , хора, а висши държавни чиновници.

 Измамникът твърди, че бил популярен в Германия, където десетки деца станали от инвалидните си колички след сеанси с „вълшебните“ му ръце. Това обаче се оказва абсолютна лъжа. Специалистът по паранормални явления се представя за първи братовчед на фолкпевицата Джена. Никога не казва фамилното си име, нито мястото си на пребиваване. Въпреки това стотици жени приемат да им врачува или пък да ги цери в различни градинки из столицата.

„Идва ми да го удуша с двете си ръце това нищожество, защото ме ограби. Взе ми последните 300 лева, които с мъжа ми бяхме заделили. Предимно за детето ни – 15-годишния Теодор Христов, който е с епилепсия и голяма умствена изостаналост. Това стана преди две седмици, когато му се доверих за втори път в живота си. Обадих му се и го помолих за консултация. Беше ми важно, тъй като получих призовка от „Топлофикация„. Заканват се да ме съдят, ако не почна да плащам, въпреки че аз отдавна съм свалила радиаторите“, през сълзи разправя патилата си столичанката Катя, майка на болния Теодор.

Магът я прекъсва с думите, че може да разреши проблема й, но подобен разговор не е за по телефона. Кани я на кафе на ул. „Пиротска“, като й обяснява, че има свой човек в съда, който може да се справи със ситуацията срещу скромна сума.

Жената обаче не е богата. Признава, че с мъжа си са скътали 320 лева, за да изкарат месеца. Оказва се, че това са пари, достатъчни на Евгени да се заеме със случая. Прибира мангизите и обещава, че тези дни ще оправи нещата.

От тогава обаче престава да съществува за семейство Христови. Когато Катя му звъни, той не отговаря. Набира го от чужди телефони – веднага се отзовава на повикването, но чувайки гласа й, прекъсва връзката.

„Чувствам се не само измамена, но и унизена. Този човек се представя като екстрасенс №1 на България. Разправя, че ръцете му притежават целебна енергия. В Германия бил изключително търсен и ценен. Причината – вдигнал на крак неизлечимо болни деца. Направил така, че седмица след сеансите му да станат от инвалидните колички и да проходят. И аз не зная как и защо му повярвах.

Фолкпевицата Джена

  Може би защото ми го препоръча моя братовчедка от НАП. Каза, че той често посещавал сградата и гледал на работещите там жени. Развалял и магии, събирал разделени, работел за развързване на късмета, донасял любов и щастие на хората. Все пак нито за секунда не допуснах, че там може да работят жени, интересуващи се от магии. Мислех, че Евгени наистина е специалист, щом го търсят от НАП за лични консултации. Преди време дори по вестниците пишеше, че Емилия Масларова също има лична звездобройка, та го приех за чиста монета, за нормално нещо. Викам си, може и в НАП да има маг за консултации“, проплаква жената.

Първата й среща с вещера е през лятото на 2011 г. Той посещава апартамента й, за да лекува 15-годишния Теодор. Застава пред хлапето, разперва ръце, мълчи с минути, а след това започва да прави разни жестове с длани и пръсти. Състоянието на момчето, уви, не се подобрява. За да се оправдае за провала, Евгени казва, че майката Катя е омагьосана с изключително тежка магия, която рефлектира на рожбата й със страшна сила. За развалянето й 100 лева плаща братовчедката на Катя, а след това тя му дава още 40 лева. Резултат обаче отново няма. Детето се влошава.

„Видяхме се в градинката на кв. „Света Троица“. Той така обича – да се вижда с клиентите си по паркове и градинки или да ходи на място – в домовете, в учрежденията. Та седнах на една пейка, а той ми прави сеанси с ръцете си. Нищо не се оправи напротив – нещата се влошиха.

Опитвал се е и да ми гледа, защото ме вълнува здравето на детето ми. Пак нищо не става. Мълчи. Не влизал във връзка с някакви си извънземни. Какви са, що са – не казва. В НАП гледал на карти, но и телепатично извличал информация. При мен нещата не тръгнаха, явно нищо не извлече. Чувствам се глупаво, но съм решила да се боря. Целта ми е други жени да не изпадат в ситуация като моята. Да не се доверяват на екстрасенса Евгени Д., както се представя. Ако някои са жертва, нека ми се обадят чрез вестника. Така ще станем силни и може дори да се стигне до съдебен процес срещу измамника. Аз вече подадох жалба в 3 РПУ срещу феномена. Ще чакам резултатите. Ще се боря и хич не ми дреме, че е братовчед на фолкпевицата Джена“, категорична е измамената родителка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *