Михаил Билалов недоволен от хонорара в “Под прикритие”, плашат го с уволнение

Михаил Билалов в ролята на Джаро от “Под прикритие”

  Снимките за третия сезон на крими сериала „Под прикритие“ започват през юни, но вече са ясни повечето подробности от сюжета на новите епизоди. Единствената голяма въпросителна е дали главният герой – мафиотът Джаро, ще се подвизава пак на екран. Уви, шансовете за това не са големи. Възможно е героят на Михаил Билалов да отпадне, тъй като актьорът има конфликт за пари с продуцентите си.

Феновете на БНТ поредицата със сигурност си спомнят, че в последния излъчен епизод Джаро получи сурова присъда за престъпленията си. Това е повече от удобно при евентуално уволнение на Билалов. Героят му може да си прекара следващите серии в раирана пижама зад решетките, без изобщо да го показват на екран. В киносредите се мълви, че свикналият да живее по европейски стандарт актьор хич не бил доволен от заплащането си и още в края на втория сезон повдигнал въпроса за бъдещите си хонорари. Той настоявал възнаграждението му да бъде увеличено с няколко хилядарки на епизод.

Искането на Билалов не било непосилно за продуцентите Димитър Митовски, адашът му Гочев и Росен Цанков. На тях националната телевизия им наливала огромни суми, но пък те не желаели парите им да изтичат в джоба на който и да било актьор. Босовете недвусмислено обяснили на екранния Джаро, че ако иска да остане в сериала, трябва да се примири с настоящото положение. Дори го предупредили, че ако не спре да мрънка за пари, ще се наложи да го уволнят, за да запазят финансовата дисциплина в колектива.

 Ексцентричният Билалов се почувствал обиден от ситуацията. След острия си разговор с продуцентите, той си стегнал багажа и отлетял с първия полет за Париж. Толкова бил бесен, че даже и не казал „довиждане“ на колегите си.

Кавгата на живеещия във Франция актьор и българските му продуценти остана някак си скрита за почитателите на „Под прикритие“. Малцина фенове подозират за скандала, тъй като напоследък Джаро се появява на всяко събитие, свързано със сериала. Той обаче прави това не по собствено желание, а по задължение. Както всички актьори на продукцията, Мишо е обвързан с железен договор и ако кръшка от публичните мероприятия, касаещи поредицата, рискува да плаща тлъсти неустойки.

Добре осведомени източници от екипа на хитовата кримка издават, че Михаил Билалов не е присъствал на репетициите и разискването на новите сюжетни линии. Като главни действащи лица на предварителните сбирки се изживявали Захари Бахаров и Мариан Вълев. Около техните герои – Иво и Куката, ще се въртят повечето интриги в предстоящите епизоди. Захари и Мариан са особено близки на продуцентите и особено на биг боса Митовски.

Деян Донков в ролята на Васил Николов

 Ситуацията в третия сезон на поредицата нищо чудно да се развие по култовата реплика от предишните серии – „Няма Джаро, няма Маро“. Фразата бе произнесена от персонажа на Вълев Иво, припомнят запознати. Отсъствието на Михаил Билалов може и да е добре дошло за продуцентите, но не и за зрителите. Джаро има най-много фенове и ако бъде уволнен, „Под прикритие“ със сигурност ще загуби доста от рейтинга си.

„Без него сериалът няма да е същият! Дано продуцентите не направят тази грешка. Героят на Билалов трябва да остане в центъра на сюжета и да бъде топ фигура в събитията“, коментират зрители в интернет форумите.

 

Убиха и Деян Донков заради хонорар

Много преди конфликта с Михаил Билалов да се случи, Деян Донков също бе „убит“ от сценаристите, защото си поиска двоен хонорар. Когато актьорът заяви, че няма да играе за по-малко пари, сюжетът веднага бе прекроен. Донков бе застрелян, без шанс да се върне в поредицата. Жалко, защото ролята му на корумпиран полицай беше в процес на развитие. Деян можеше да даде още на сериала, ако Митовски, Гочев и Цанков не бяха толкова стиснати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Михаил Билалов недоволен от хонорара в “Под прикритие”, плашат го с уволнение"

  1. Discreet   05.06.2012 at 5:50

    Присъединявам се към тези,които няма да гледат сериала без участието на Михаил Билалов ! Да не забравяме, че много зрители филмът спечели точно заради него, а не от толкова познатите ни лица на останалите актьори. Билалов има съвсем друг стил на игра, въпреки сценария, и това се усети още от 1- ви епизид.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *