Малкия Маргин се крие в България необезпокояван от родната полиция

 

Николай Маринов - Малкия Маргин

Николай Маринов – Малкия Маргин, е забелязан да се разхожда необезпокояван в България, довериха източници от морските курорти.

Босът от СИК е издирван, от Интерпол, защото успя да се измъкне от страната през 2010 г. след убийството на радиоводещия Боби Цанков.

Малкия Маргин е забелязан и в района на квартал „Витоша“ неотдавна. Там се намира имението, в което живее и по-големият му брат. За разлика отпреди години Николай Маринов бил късо подстриган и въобще не се притеснявал, че го търсят от Интерпол.

Въпреки всичко босът от СИК е взел превантивни мерки, за да не попада в полезрението на полицията. От години той не ползва личен мобилен телефон, а край имението на Маргините в подножието на Витоша няма сигнал на мобилните оператори.

„Разходете се около къщата на Маргините и се опитайте да се обадите по телефона. Няма да стане, защото сигналите са заглушени от мощно устройство. И това е години наред. Иначе хич да не разправят, че търсят Маргина. В къщата му кипи живот, дори вдигат купони край басейна, откакто се затопли“, разказва мъж, който живее близо до имението на братя Маргини.

Това за пореден път засилва информацията, че Малкия Маргин е пуснат да избяга по живо по здраво от родната полиция, на която е помагал с информация против конкурентите си, както и че се връща у нас, когато си пожелае. Дори има слухове, че чужди служби са се интересували от него и са искали да бъде задържан, а МВР е използвало суматохата около убийството на Боби Цанков, за да създаде условия на Маргина да избяга, като го посочи за евентуален поръчител на разстрела.

Батко му Красимир също си гледал живота и въобще не се притеснявал от натиск на МВР и прокуратурата срещу него. Източник твърди, че босовете от СИК никога няма да пострадат от правосъдието, защото имат богат архив с компромати срещу Бойко Борисов и негови приближени бизнесмени. Те бяха притиснати единствено от правителството на Тройната коалиция, но години по-късно бяха оправдани за подготовката на убийства.

Историята с изчезването на Малкия Маргин придобива комичните измерения на бягството на Братя Галеви и залавянето на наркобоса Таки в Дубай. Спецове по издирването от близкото минало са убедени, че всички тези бандити са в близки контакти с висши служители на службите и бягствата, както и залавянията им са предварително планирани.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *