Любовниците на мафиотските босове у нас – шпионки на МВР! Виж кои са те!

Ралица Тодорова разузнала как действа ВИП бардакът на "Октоподите"

 Противно на обществената представа, че образът на внедрения агент под прикритие в мафиотска организация е на суров брадясал мъж, който гледа лошо и прави кофти неща, основният агентурен апарат на родните служби за сигурност е съставен от млади и сексапилни маци.

Актуалният агент под прикритие в България е силиконова красавица, между 20- и 25-годишна, задължително известна, със силикон в гърдите и устните. Към списъка с качества се прибавя и условието да е носителка на поне някаква титла. Бонус е, ако е певица.

Казано с други думи – гаджетата и любовниците на мутрите са вербувани от службите да снасят информация за ВИП любовниците си. Голяма част от шпионките на МВР са си свършили работата блестящо и мъжете им гният в килиите. Метресите са манна небесна за полицейските служби.

Антон Петров - Хамстера беше разобличен като сутеньор от миската Ралица Тодорова

Поради естеството на умствения багаж на нашите мафиоти повечето от тях споделят с държанките си всякакви подробности за тъмни сделки и далавери, без дори да подозират, че предателят им е в кревата.

Ключова роля за залавянето на мафиотския бос Христофорос Аманатидис – Таки е изиграла плеймейтката Златка Райкова. Силиконовата блондинка, известна с прозвището си Русата Златка, е гадже на плевенския бандит Камен Балбузанов – Куката, който бе един от най-близките приятели на Таки. Месец преди владетелят на дрогата да бъде заловен в Дубай, на гости в емирството са му били Камен Куката и Златка, научихме от висше ченге.

На връщане в България Куката и Златка Райкова бяха арестувани малко след като преминаха Дунав мост. В колата на Балбузанов бяха намерени наркотици. Според отлично информирани наши източници родните ченгета са имали предварителна информация за рандевуто в Дубай заради вродената склонност на Златка към интригантстването. Блондинката сметнала за нужно да се похвали на всичките си познати къде ще ходи, с кой и с кого ще се виждат. Останалото го знаем. На 1 юни Таки който успешно се укриваше 4 години беше заловен. Малко след това белезниците щракнаха и върху ръцете на Камен Куката, който все пак бе освободен заради факта, че сътрудничи на МВР в друг процес – този срещу „Килърите“.

Мария Велкова вкара любовника си в голяма беля

Много известна носителка на титлата „Мис Плеймейт“ играела ключова роля в решаването на сложни уравнения в подземния свят и финансовите престъпления. Моделката е била любовница на две оперативно интересни лица. Единият е разследван за сериозни данъчни измами и се занимава със зърнопроизводство. Другият е наркобосът от кв. „Белите брези“ Христо Байков. Мацката тъчала и на двата стана в горещ любовен триъгълник. След това предавала информацията където трябва. Първо в началото на 2011 г. го отнесе фермерът, който беше арестуван в една от акциите, проведени срещу данъчни престъпления. С парите от престъпната дейност дедесарят финансирал доста популярни българки, минали през леглото му, една от които е и агентката на полицията. Секс квартирата му е била в квартал „Борово“. Същата мадама после се намърдала в леглото на мафиота Христо Байков, като заменила друга силиконка – Мария Велкова.

Ицо Байков беше предаден от носителката на титлата "Мис Плеймейт", а капризите на официалната му любовница Мария Велкова му уредиха арест

Казват, че именно страстта към силиконови хубавици изяла главата на Христо Байков. Арестът на наркобандита бе разпореден не заради търговия с наркотици, а заради рекет и побой над столичен архитект. Строителят имал неблагоразумието да не изпълни капризите на любовницата на гангстера Мария Велкова. Байков лежа няколко месеца в ареста и излезе неотдавна под домашен арест, заричайки се никога повече да не се занимава с манекенки.

Топмафиотът Красимир Маринов – Големия Маргин е бил оперативно разработван и следен чрез манекенка от модната му агенция „Визаж“. Момичето му е било любимка и често осъмвало в дома на Маринов в кв. „Симеоново“. През леглото на Маргина са минали не една и две дами от модния подиум. Наскоро прокурор, който участваше като обвинител в едно от делата срещу Маргина, призна в разговор с репортер на, че за службите е било много трудно да се внедрят в най-близкото му обкръжение, но все пак е бил направен пробив по нестандартен начин. През последните години, в които Красимир Маринов е на свобода, той не изневери на стила си да се забърква в секс афери. Гангстерът беше забил порно модела Виктория Радина. Радина има зад гърба си видеоизяви в садо-мазо сцени. После се заговори, че лидерът на СИК си ляга с манекенката от азиатски произход Виолета Хуан.

Златка Райкова

До нас достигна и още една пикантна информация, свързана с Красимир Маринов. Оказва се, че не само службите са му пращали леки жени. Доста често се е случвало към кв. „Симеоново“ да отиват известни момичета, близки до конкурента му в бандитските дела – Таки. След като си свършели работата с Маргина, миските отивали директно в столичния комплекс „Макси“, където давали пълен отчет на аверите на Таки за боса на СИК.

Друга актуална хубавица – Мисис България Свят 2008 Ралица Тодорова пък е напът да вкара в затвора Антон Петров-Хамстера след като свърши чудесно възложената задача на службите за сигурност и разузна „отвътре“ как функционира ВИП бардакът на „Октоподите“. Чернокосата силиконка се превърна в основен свидетел срещу Тони Хамстера и Мирослав Йончев, за които работели над 80 проститутки под прикритието на манекенки от модна агенция „Май агенси“. Съдебният процес тепърва предстои и се очертава като особено зрелищен, тъй като сред дамите, обслужващи за пари заможни клиенти, се оказаха десетки именити манекенки начело със Златка Димитрова – Черната Златка и Светлана Василева – Гонзовица.

Източник разкрива, че Светлана също била агент на службите за сигурност. Допреди 2 години тя докладвала на МВР за наркобоса Христо Ширев, който й бе любовник.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *