Луиза Григорова ходи надрусана да дава интервюта

Луиза Григорова

Младата актриса Луиза Гри­горова никак не е в час. Звездата от сериала „Стък­лен дом“ се държи напълно неа­декватно в последните няколко месеца, а причината за рязката смяна в поведението й е истинска мистерия за семейството. Дори майката на младата актриса и манекенка, собственичката на агенция „Ивет Фешън“ Ивет Гри­горова, е вдигнала ръце от разпасаното си чедо. „Не знам какво става с нея. Все едно е друг чо­век“, признава Ивета.

 Драмите с Луиза Григо­рова датират от миналото лято, когато за пръв път се заговори, че брюнетката прекалява със забавлени­ята. След като през юни младата актриса и гаджето й Явор заминаха за море­то след тежките снимки на сериала, те се върнаха на­право неузнаваеми от там. Очевидци още тогава сви­детелстваха, че на къмпинг „Смокиня“, където влюбе­ните прекарали почивката си, почти не изтрезнявали.

 Прокрадваха се съмнения и за това, че често мла­дите актьори прекаляват с марихуаната, но докато няколко седмици по-късно Бахаров не бе арестуван в центъра на София с почти грам трева, никой не вярваше на мълвата.

 От този момент звезди­те се опитаха да се скрият от светлините на прожек­торите и тихомълком да избегнат последствията от скандалното си поведение. За това помогна и раздя­лата на любовния тандем, която настъпи месец след инцидента с марихуаната. Тогава Луиза бе снимана от папараците на ежедневен таблоид №1 „Всеки ден“ да се натиска с непознат мла­деж в градинката на Народ­ния театър.

 Дори след раздялата с Явор обаче Григорова не се кротна, а продължи стреми­телно да пропада надолу. Няколко нейни парти сним­ки от последните месеци я показаха в неособено симпатичен вид, но финалът бе, след като даде интервю за му­зикална теле­визия. Звезда­та от „Стъклен дом“ изглежда надрусана и откровено неа­декватна пред камерата на канала.

Луиза Григорова и Явор Бахаров, докато бяха още заедно

  В клипа с продължител­ност няколко минути Луиза говори бързо, превъзбудено, смее се шум­но, псува като каруцар и не спира да повта­ря колко много обича своята приятелка Ве­села Бабинова – колежка от Народния театър. Даже щяла да завърже връзка с нея, ако била лесбийка и дори би станала такава само заради нея. Естестве­но, не била. В социалната мрежа обаче хубавицата си противоречи, след като е написала, че в момента е в отворена връзка с Весела. Разбира се, отново уж на шега.

 „Много те обичам. Повече от всеки друг“, истерично повтаря Луиза и дума не дава да се обели за прия­телката й.

 Макар уж да не си пада по жени Григорова отбелязва и че веднага би се оженила за друга своя колежка – ак­трисата Теодора Духовникова. С това съмненията, че здравият разум е напуснал главата й, стават с още едно повече. Клипчето, което по­казва нагледно неадекват­ното държание и отнесен поглед на Григорова, обаче бе това, което преля чаша­та. То накара мнозина да ре­шат, че младата надежда на киното е заживяла в образа на героинята си от „Стъклен дом“ – Алекс, която в по­следните два сезона имаше проблеми с наркотиците и алкохола

 Липсата на реакции от страна на майка й Ивет пък още веднъж показва, че са­мозабравилата се брюнет­ка не подлежи на контрол. Хора от обкръжението на Луиза също коментират, че тя все по-често пуши трева, а притесненията им са свързани с това да не залитне и към по-тежките наркотици.

 „За всичко е виновен Явор. Това момче напълно я по­бърка. Преди него си беше съвсем нормална, даже малко смотана. Сега тя не спира да говори за купони, да се клати като необузда­на и, разбира се, да пуши. Никого не иска да слуша“, коментират загрижени при­ятели на Григорова.

Излиза с нов актьор

Яким Неделчев

   Въпреки, че из­глежда  доста объркана в по­ведението си, около Луиза не    липсват и нормални мъже. Поне така описват последното завоева­ние на дългокраката звезда.

 Наскоро моделката била забелязана в компанията на коле­гата си Яким Недел­чев, с когото учат при професор Пламен Марков в НАТФИЗ. Брюнетът изключи­телно много прилича на момчето, с което Григорова бе сгащена да се целува на пейка през лятото.

 Преди няколко сед­мици обаче Луиза от­ново се появи в ком­панията на бившия си и с това за пореден път даде повод за клюки по свой адрес. Този път обаче актри­сата пожела да уточни пред медиите, че два­мата вече не живеят заедно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *