“Левски” вдигнаха ръце от Опоку

Агиеманг Опоку

  Тарторите в „Левски“ са на нож срещу Агиеманг Опоку, научихме от приближени източници. Вече два месеца своенравният африканец къса нервите на всички на „Герена“. Последните му изцепки са двете сбивания с Владо Гаджев. В съблекалнята вече са го респектирали по всички възможни начини и се чудят дали да не е време да му направят „мечка“.

Опоку се оказал невероятен мързеливец още на подготвителния лагер в Австрия, съобщават източници от отбора. Отначало Илиан Илиев се опитал да го вразуми, но без успех.

Няколко пъти в съблекалията се стигало до сериозни спречквания между национала на Гана и Станислав Ангелов – Пелето и Христо Йовов.

Това била истинската причина да го извадят от състава на „Левски“ в началото на сезона под предлог, че е контузен.

В началото на миналата седмица Илиев върнал Опоку да тренира с първия тим и искрите пламнали отново. На една от закритите тренировки ганаецът скочил на Владо Гаджев, който го овикал за безхаберно отиграна топка. Едва ги разтървали. Миналия понеделник двамата пак се счепкаха да се бият.

На „Герена“ научили впоследствие, че Опоку въртял същите номера и в двата катарски отбора „Ал Садд“ и „Ал Ахли“, където е играл, преди да дойде в „Левски„. На шефовете на тунизийския тим „Сфаксиен“ пък изправил косите още докато бил на 18 години.

Подучен от агента си Рида Дриди, Опокуто изчезнал от хотелската си стая в град Сфакс. Шефовете пощурели и вдигнали на крак полицията.

Помислили, че е отвлечен. Четири дни по-късно обаче беглецът цъфнал на летището в Монастир. Оказало се, че офейкал заради някакви разправии в плащането на трансферната сума към бившия му клуб от Гана „Ашанти Голд“.

В „Левски“ вече са на тръни да не вземе и на тях да извърти такъв номер.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *