Който и да стане Главен прокурор, Бойко Найденов ще управлява Прокуратурата!

Бойко Найденов

  Позорен сценарий се подготвя покрай избора на нов главен прокурор, научихме от отлично запознати. В крайна сметка големият печеливш ще се окаже Бойко Найденов, твърдят отлично осведомени.

За никого не е тайна, че амбициозният магистрат е в отлични отношения с управляващите.

Затова юридическите среди са убедени, че независимо от това кой от тримата официални кандидати ще бъде избран, Бойко Найденов ще управлява държавното обвинение в сянка с подкрепата на вътрешния министър и премиера Борисов.

Сотир Цацаров

Номинираните за наследници на Борис Велчев са трима – Галина Тонева от ВКП, Борислав Сарафов от Специализираната апелативна прокуратура и шефът на Окръжния съд в Пловдив Сотир Цацаров. Вече стана ясно, че Цацаров е издигнат заради лоялността си към правителството на Бойко Борисов и склонността му да разписва „на кило“ разрешителни за СРС-та които се използват не за разкриване на престъпления, а за политически и бизнес цели. „Компрометираща информация имаше и за Борис Велчев. Дори записи и папки се предлагаха за продан на хора, които бяха разследвани за икономически престъпления. Същото ще стане и с неговия наследник. Компрометираният главен прокурор е най-добрият главен прокурор“, категоричен е човек от съдебната система.

Още преди да стане известно името на новия главен прокурор, се заговори, че пловдивският съдия Сотир Цацаров имал предварителна договорка с управляващите. „ГЕРБ дава рамо на Цацаров не защото е безкомпромисен към мафията съдия, а заради ползата от него. В момента го държат с компромати за съпругата му и контролирано пуснаха в публичното пространство само част от имотните афери на семейството. Всъщност МВР има доста повече информация. На Цацаров му е поставено условието, ако ГЕРБ падне от власт на изборите догодина, което най-вероятно ще се случи, той да осуетява наказателни преследвания срещу министрите от този кабинет“, разказва запознат с интригите във Висшия съдебен съвет.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Който и да стане Главен прокурор, Бойко Найденов ще управлява Прокуратурата!"

  1. лекар   15.01.2013 at 9:42

    Ха сега г-н Цацаров , ако сте сериозен се заемете с най-големия крадец в сестемата на родното здравеопазване ! Той е известен на всички и се нарича цар илийчо просташки , опоска през последните 20 години всички пловдивски държавни болници -пряко и чрез подставени лица , открадна стотици милиони и възпита себеподобни бандити , от който отърване няма да има ! От предшественика Ви -плужека борко се откупваше лесно защото откраднато делеше с милата си партия . Сега ще можете да се докажете дали сте сериозен човек !
    Въпросният мошенник и крадец цар илия просташки е огледален образ на добре известния цар Киро от Катуница само , че цар просташки царува в здравеопазването и нанася огромни вреди навсякъде до където успее да се домогне . До кога тези бандити ще се гаврят с многострадалният български народ господин главен прокурор ?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *