Клиенти изплакаха: TBI Credit са големи измамници!

В условия на криза, финансовите институции си правят каквото си искат с гражданите. Поредния кожодер се оказват и от TBI Credit.

Сред най-честите оплаквания на хората попаднали в техния капан са надписани вноски, некоректно и грубо отношение и често граничещо с изнудване отношение на служителите в компанията. Ето какво споделя една опарена клиентка. Жената миналата година си взела фотоапарат на изплащане към тази „фирма“. Като вноските им са определени на по 30 лева месечно за една година.

Клиентката изплатила вноските на 60 лева за половин година, като превеждала вноските по банков път. Минало месец и дамата въобще забравила, че е имала вземане даване с тази фирма, когато техен служител изпратил съобщение на съпруга й, че са задължени с още 2 вноски, който са просрочени.

TBI примамват клиентите

Измамената клиентка веднага се свързала с фирмата, но оттам с нагло държане са и обяснили, че в системата нямало отразени плащания.  За неин късмет жената запазила бележките и ги дала на мъжа си да се разправя.

Съпруга на въпросната госпожа продиктувал на служителя номерата на вносната бележка за последното плащане на 2 вноски наведнъж, датата, основанието, което е номера на договора за фотоапарата и заявил, че ако не вярва да дойда лично да им ги покаже.

Явно това решение разколебало „служителя“ който изведнъж видял, че наистина имало такова плащане в тяхната система. Това е типичния случай, опарилите се клиенти от тази фирма са много. Извод по-добре да си нямате работа с тази фирма, ако не желаете да ви измамят.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/u-etAKdxK-s

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *