Жестока смърт! Отчаян пенсионер се самозапали на Централни Гробища

Софийски централни гробища

Отчаян пенсионер се самозапали на Централни Гробища. Човекът оставил предсмъртно писмо, че не виждал смисъл да живее в такава мизерия и умрял в страшни мъки.

Вчера писахме за момичето скочило през прозореца, заради липса на работа, онзи ден един човек самоуби се в мазето, друга жена се хвърлила от висок мост. Няма ден, в който да не видим или прочетем подобна новина.

Не може да се свикне с хорското нещастие. Нима в тези времена не трябва да има повече хуманност. Потресаващо е пълното безхаберие от страна на държавата към всичко ставащо. Трябва да си наистина заинтересован само от себе си, за да си сляп за безпътицата, в която се намират всички, с изключение на управляващите.

Всички посегнали на живота си хора, са отчаяни от мизерния си бит, обезверени и нещастни. Днес е този възрастен мъж, който си драсна клечката на Централните софийски гробища. И въпреки усилията на очевидците и адските болки, които изпитвал, все пак човекът се преселил в по-добрия според него свят.

След полицейско разследване се разбрало, че става дума за 84-годишен човек. Очевидците разказват, че дядото пристигнал на гробищата с туба кореселин, залял се с течността до гроб на 109-ти парцел и се запалил.

Това е по- жестоко и от филмите за Холокоста, да не говорим за Европейската държава, в която ни се иска да живеем. Жалко, че възрастните, отрудени хора не могат да се порадват на щастливи старини.

Човекът бил оставил предсмъртно писмо до неговите близки, че всичко му било дотегнало и не виждал смисъл да живее повече в мизерия. Затова решил да се самозапали, а не да дочака достоен край.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/SqTNJfFuJfc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *