Жените на братя Галеви им гостуват за празниците в ЮАР

Братя Галеви ще са с нежна компания за Нова година

  Укрилите се от правосъдието – мафиоти Пламен Галев и Ангел Христов ще посрещнат новата 2013-а година в компанията на половинките си, заговори се масово из Дупница.

Мълвата, че Юлияна, актуалната половинка на Пламен Галев, и Красимира, съпругата на Ангел Христов, са заминали за ЮАР за коледните и новогодишните празници се понесе из Дупница в навечерието на най-светлия християнски празник. Оказа се, че дни преди Рождество Христово и двете гангстерски половинки са напуснали Дупница.

Половинката на Пламен Галев – Юлияна, излъгала, че отива да кара ски в Банско

Първа се изнесла Юлияна, която още на 20 декември обяснила на приятелки, че отива да кара ски на Банско. Къдрокосата красавица оставила 2-годишната щерка на Пламен Галев за отглеждане при родителите си. Сестрата на Юлияна твърдяла пред свои познати, че любовницата на брат Галев ce нуждаела от по-дълга почивка и щяла да се върне от зимния курорт едва в средата на януари. В Дупница обаче подозират, че Юлияна е отпрашила за Гърция, откъдето е хванала самолета за ЮАР, за да бъде с любимия си за коледните и новогодишните празници.

По подобна схема се изнесла и съпругата на Ангел Христов. Жената на Геле, в която обитава имението на бившите барети в село Ресилово, обявила, че заминава с двете си деца за Сандански. Там Красимира щяла да прекара в компанията на свекъра и свекървата празниците.

Родителите на Ангел Христов – Искра и Христо, обитават просторна къща в центъра на Сандански, но местните не са засичали там гостенката: „По всяка вероятност е отлетяла за ЮАР, за да се види с мъжа си“, предполагат дупничани. Двете деца на Ангел Христов обаче останали при баба си и дядо си в Сандански.

Тийнейджърите учат в дупнишкото средно училище, а идното лято големият син на Ангел Христов ще бъде абитуриент.

Заради това в Дупница не вярват, че наследниците на брат Галев ще офейкат от България и ще се установят при баща си. В града на барикадите са убедени, че половинките на мафиотите са отишли само за празниците при укриващите се от правосъдието Пламен Галев и Ангел Христов, тъй като и двете жени не взели със себе си децата.

Пламен Галев има още две деца от дългогодишния си брак с Емилия, с която се раздели заради държанката си Юлияна. Децата и първата съпруга на брат Галев отдавна са се установили в Лондон.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *